Fashion

Jerwood: Free and framed

Antwerpen - De fototentoonstelling 'Jerwood: Free and framed' in het Antwerpse ModeMuseum (MoMu) is zowel geschikt voor modeliefhebbers als art-lovers en geeft een verfrissende en ongebruikelijke kijk op de hedendaagse mode. De focus ligt vooral op wat zich achter de schermen van de modewereld afspeelt in Parijs, Milaan en New York.
De Oostenrijkse fotograaf Thomas Zanon-Larcher speelt de rol van vlieg op de muur en fotografeert modellen tussen en tijdens het werk. Dit levert intense en niet-geposeerde beelden op die inzicht geven in de normaal moeilijk toegankelijke modewereld. Verder bevat de tentoonstelling ook de meest recente shoots van Zanon-Larcher voor Yohji Yamamoto, Balenciaga en Gucci. Momenteel werkt Zanon-Larcher aan een reeks beelden voor Paul Smith die in januari 2008 getoond zullen worden in verschillende Europese winkels van Paul Smith.
De tentoonstelling in het ModeMuseum, Nationalestraat 28, in Antwerpen loopt tot zondag 3 februari 2008 en is geopend op dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 18:00 uur. Toegang is gratis.

Deel dit artikel
Back to top