Fashion

Zelfmaak Haute Couture van Mart Visser

Landelijk - Couture is niet langer meer onbereikbaar met een Cavalli van de H&M en een Jan Tamininau te koop bij de Sacha. Ook 'een echte Mart Visser' is voor het grote publiek bereikbaar. Je moet alleen wel even zelf aan de slag!
Mart Visser heeft, na het succes van de feestmode die hij vorig jaar voor het decembernummer ontwierp, voor het aankomende decembernummer droomjurken voor magazine Knip Mode ontworpen. Deze kerst kun je vlammen in een zelfgemaakte feestjurk van Mart Visser. Exclusief voor het decembernummer ontwierp Nederlands bekendste couturier drie 'droomjurken op de rode loper'.
Visser liet zich voor de feestjurken inspireren door zijn drie muzes Renate Verbaan, Chazia Mourali en Quinty Trustfull. Zij showen de mooie ontwerpen in Knip Mode. Het zijn drie echte couture japonnen, zoals Mart Visser ze normaal gesproken ook exclusief voor zijn klanten ontwerpt. Knip Mode geeft ook een kijkje in de keuken van Nederlands bekendste couturier. De jurken zijn gemaakt van de mooiste stoffen, zoals zijden chiffon en prachtige zijden taft.
Het decembernummer van Knip Mode ligt nu al in de winkel en kost € 6,95.

Deel dit artikel
Back to top