Fashion

Seiko's Spring Drive Chronograaf

Landelijk - Exclusiviteit maakt hebberig. Zo is het ook met de nieuwe langverwachte Seiko Spring Drive Chronograaf. In een limited edition welteverstaan, want er zijn wereldwijd 300 exemplaren beschikbaar van dit technisch meesterwerkje. Waarvan slechts 10 in Nederland.
Een bijzonder horloge waarbij het mechanische uurwerk namelijk elektronisch wordt aangedreven. Dit is het resultaat waaraan de Seiko engineers 27 jaar hebben gewerkt. De pracht en emotie van een mechanisch horloge gecombineerd met elektronische nauwkeurigheid. Geen getik maar soepel glijdende wijzertjes waarbij geen fractie van een seconde wordt gemist.
Het Spring Drive chronograaf uurwerk is ontstaan vanuit de wens om het mechanische horloge nauwkeuriger te maken. Voor de horloge liefhebbers onder ons: de precisie van het uit 416 onderdelen bestaande uurwerk wordt in dit uurwerk verankerd met 50 stenen. Naast de chronograaffunctie bevat dit horloge datum, een GMT indicator (tijdweergave van een tweede tijdzone) en voorziet het in een gangreserve van maar liefst 72 uur. Het uurwerk maakt gebruik van een column wheel voor maximale betrouwbaarheid en stabiliteit, terwijl verticale koppeling extreme nauwkeurigheid en accuratesse van de chronograaffunctie garandeert.
De Spring Drive Chronograph is in Nederland verkrijgbaar bij 6 juweliers. Voor meer informatie kijk je op seikospringdrive.com.

Deel dit artikel
Back to top