Fashion

Elle Prêt-à-Porter collectiePuma Report - De Elle Prêt-à-Porter collectie. Deze collectie is blijkbaar wat minder opgevallen tussen de ongeveer 15 shows die ik heb gezien, want ik heb er weinig van onthouden. Dan eerst maar wat achtergrond informatie: de collectie is van Oscar Raaijmakers en Süleyman Demir, een ontwerpersduo (Oscar Süleyman) dat naast een stage bij Vivienne Westwood ook de damescollectie van Oilily op hun naam heeft staan. De eerste eigen collectie was getiteld: 'only for those who can find balance on a pair of high heels', en dat geeft meteen aan in welke richting we moeten denken.
Het opschrijfboekje moet er nu toch echt aan te pas komen om mijn geheugen op te frissen, en daar gaan we dan: 'huizenhoge zilveren peeptoe plateaus met sleehak'. Een mond vol en dat voor één paar schoenen. Haha. Piloten brillen... heey zijn dat dezelfde als die van de opening van Terrazza Martini (oude zwarte Ray-Ban aviators maar nu met Martini erop)? Ik kan het niet lezen, ik moet vast een bril. En weer grijs! Mensen, volgende zomer dragen we grijs. Grijze kokerrokjes tot aan de knie met hoge taille en erboven dragen we pofbloesjes in de kleur: GEEL. Okergeel, lichtgevend geel, citroengeel, kortom: geel. Oh en rood. Knalrood. Zuurstok roze. Vreemde platte zilveren en gouden sandalen, of plateaus. Mix het met nude en beige, doe er een beetje lila bij, een kloddertje hier, een stipje daar, her en der een stuk been of een blote schouder en je bent helemaal hip. Kijk ook vooral niet...
Dit report en nog veel meer verslagen kan je lezen bij de Puma Reports. KLIK HIER om het report over de Elle Prêt-à-Porter collectie verder te lezen!

Deel dit artikel
Back to top