Fashion

Superstore 03

Amsterdam - Op 29 en 30 juli vindt in Amsterdam weer de Modefabriek plaats. Hoewel het in de eerste instantie een vakbeurs is voor pers en inkopers van kleding (op de beurs zijn ruim vijfhonderd modemerken vertegenwoordigd), is het evenement ook een festijn voor overige liefhebbers. En niet op de laatste plaats om de Superstore 03.
De Superstore is een designwarenhuis met heuse catwalk voor mode- en vormgevingsfanaten, te midden van de modefabriek. Ieder half jaar laat de Modefabriek aan Europa zien wat de nieuwe lichting Nederlandse vormgevers op het gebied van fashion, maar ook design te bieden heeft tijdens de adembenemende Superstore 03. Met deze derde superstore willen de initiatiefnemers laten zien dat juist modewinkels ook producten uit hele andere disciplines (kunst en vormgeving) in hun assortiment op kunnen nemen om zo tot een aantrekkelijk geheel te komen. Een kijkje over de schutting kan tot frisse ideeën leiden.
'Superstore 03 lanceert een catwalk vol revolutionair en futuristisch design. We hebben het allemaal al eens gezien, dus tijd om ons te bevrijden van heimwee en herinnering en op naar een nieuw tijdperk met vernieuwende vormen, experimentele materialen en pionierende technologie in mode en vormgeving. Weg met gedateerde toekomst visioenen, we 'morphen' onze oorsprong tot een fris en onbevangen perspectief,' aldus Anne Marie Commandeur van het stijlinstituut Amsterdam.
Het thema is wederom aangepast aan de trend van de toekomst. En niet alleen de store zelf is hier op ingericht, ook de producten zijn hier speciaal voor geselecteerd. Het thema van deze 3e superstore is: Back to the future, ready for take off. Laat je verrassen door de spraakmakende producten uit intrigerende collecties van designers als Richard Hutten, Frederik Roijé, Pieke Bergmans, Khodi Feiz en Scholten & Baijings.
Superstore 03 kun je bezoeken tijdens de Modefabriek op zondag 29 en maandag 30 juli van 10.00 tot 18.00 uur in de RAI, Europaplein 22, Amsterdam. Entree bedraagt € 13,50 via internet en € 15 aan de kassa. (Beeld: Scholten & Baijings)

Deel dit artikel
Back to top