Fashion

Pijnloos epileren

Landelijk - Pijn bij epileren? De vernieuwde uitgave van epilator Satinelle Ice probeert het te voorkomen door de huid te verkoelen, voordat het aan de gang gaat met het verwijderen van haren. Een trim, pluk én masseersessie volgt om zowel de gevoelige huid te bekoren als de haren enkele weken te laten verdwijnen.
In 2000 lanceerde Philips de eerste epilator met ijselement. Recentelijk is een nieuwkomer in de range ontharingsproducten op basis van het ijselement gelanceerd: de Satinelle Ice Premium. Evenals zijn voorgangers is de Satinelle Ice Premium voorzien van een ijselement en sonisch massagesysteem. Deze nieuwe range is uitgerust met een aantal nieuwe design- en technologiefunctionaliteiten; zoals een verbeterd sonisch massagesysteem met meer massagepunten en een hogere frequentie voor optimaal comfort tijdens het epileren.
Verder is het apparaat voorzien van een afwasbare epileerkop en is daardoor gemakkelijk en hygiënisch schoon te houden. De nieuwe slanke en ergonomische epilator heeft hypoallergene keramische schijven die geschikt zijn voor de gevoelige huid, terwijl de krachtige rotatiesnelheid zorgt voor een snelle en efficiënte ontharing. De Satinelle Ice Premium is draadloos en oplaadbaar zodat het overal en op elk moment gebruikt kan worden.
De Philips Satinelle Ice is voor de prijs van € 109 onder meer te koop bij Kijkshop of tijdens de Satinelle Ice premium Tours, in het leven geroepen om geinteresseerden bekend te maken met de ijs ervaring. Klik hier voor de tourdata. Liever kosteloos een Satinelle Ice Premium? Kijk bij WIN. good2b geeft 1 x een epilator weg. De winactie eindigt op 15 juli.

Deel dit artikel
Back to top