Fashion

John Frieda: Luminous Colour Glaze

Landelijk - John Frieda introduceert deze maand een nieuw haarverzorgingsconcept: Luminous Colour Glaze. In drie minuten zorgt Luminous Colour Glaze voor glans en kleur. Bovendien is het product geproduceerd zonder ammoniak, peroxide en handschoenen zijn niet nodig. De methode is gebaseerd op het klassieke glazen, dat tot dusver enkel werd toegepast in de salon. Een systeem dat de glans verhoogt en de kleur op subtiele wijze optimaliseert. Luminous Colour Glaze is er in verschillende varianten voor blond, bruin of rood haar. 's Werelds eerste en enige at 'home glaze'.
Luminous Colour Glaze is verkrijgbaar in tweeblond-nuances, voor respectievelijk lichtblond: Platina tot Champagne en donkerblond haar; Honing tot Karamel. Voor brunettes is de Luminous Colour Glaze verkrijgbaar in twee brunette-nuances: Hazelnoot tot Kastanje en Chocola tot Espresso, respectievelijk voor lichtere en donkerdere bruine haarkleuren. Voor roodharigen is de Luminous ColourGlaze enkel verkrijgbaar in één nuance die geschikt is voor alle nuances rood haar.
Frank Lin, hoofd van de afdeling onderzoek en ontwikkeling bij John Frieda legt de werkwijze van de behandeling uit: 'Vanaf het eerste gebruik zie je een verbetering van de textuur en na iedere toepassing een geleidelijke toename van de kleur. Speciale glansversterkers helpen de haarschubben glad te maken voor een bijzondere glans. De ingrediënten in de Colour Illuminating Technology helpen de mildekleurpigmenten gelijkmatig in het haar te dringen en hechten zich binnen in het haar, zodat de kleur zich geleidelijk opbouwt. Hierdoor krijg je meer controle over het resultaat. Haar is negatief geladen, vooral als het beschadigd is. Traditionele kleuringen hebben een positieve lading en hebben de neiging om zich meer aan hetbeschadigde haar te hechten, wat kan leiden tot een ongelijkmatig kleurresultaat. Luminous Colour Glaze is uniek omdat het negatief geladen kleurpigmenten heeft en een ingrediënt bevat dat de kleur diep in het haar laat doordringen om zo een gelijkmatige kleuring te garanderen.”
John Frieda's Luminous Colour Glaze voor blond, bruin en rood haar is vanaf €10,99 verkrijgbaar via de drogist. Liever kosteloos een Luminous Colour Glaze pakket in je bezit? Surf dan naar WIN. good2b geeft 20 x een pakket weg! De winactie eindigt op 15 april.

Deel dit artikel
Back to top