Fashion

Opperbest

Landelijk - Een felroze en blauw hooded sweater in de trant van Cassette Playa's ravende nerds maar ook halfhoge 'halfcabs' van Vans en veelkleurige skateboarden: webshop Opperbest onderscheidt zich door de verkoop van toonaangevende straatmode.
Zo hebben oprichters van Opperbest bij de inkoop van de Nike SB's (de skateboardcollectie van Nike) in plaats van de eentonige zwarte of witte versies, de meest veelkleurige paren schoenen geselecteerd. Hetzelfde geldt voor de t-shirts van modelabel Diamond. 'Runnin Shit Since 1998' staat er op een van de shirts die Opperbest van het label verkoopt. De print waartussen de tekst verstopt is doet denken aan een Iron Maiden concert midden jaren '80. De dromerige shirts van Imaginary Foundation compenseren dergelijke collectie enigszins: de regenboogprints op de shirts propageren veelal thema's als vrede en de liefde. Zo wordt er op een van de shirts een dj met snor voor een draaitafel afgebeeld waaronder de tekst 'Keep The Faith' te lezen valt. Niet zo'n modedurfal? Ook donkerblauwe vesten van Rockwell, effen truien van Volcom en t-shirts van Stussy beslaan een deel van Opperbest haar assortiment. Let op: nieuwe items worden maandelijks aan Opperbest haar zeer overzichtelijke webshop (de achtergrond van de winkel is wit en er is enkel te selecteren op merk of type) toegevoegd.
Kleding, schoenen, skateboarden en accessoires zijn vanaf €20 (exclusief verzendkosten) te koop via Opperbest. Liever kosteloos een paar schoenen van Nike SB, een Rockwell Sweat of t-shirt van het streetwearlabel Ontour? Surf dan naar WIN. good2b geeft 3 x een item uit het assortiment van Opperbest weg! De winactie eindigt op 25 maart.

Deel dit artikel
Back to top