Fashion

Accessoires Aleksandra Stojadinov

Landelijk - Ruim een half jaar na het winnen van de Frans Molenaar prijs - een prijs in het leven geroepen om beginnend modetalent te ondersteunen - presenteert Aleksandra Stojadinov haar accessoirecollectie voor postorderbedrijf Otto. Geïnspireerd op haar winnende collectie 'Transit' ontwierp Stojadinov een serie kleurijke en grafische tassen, sleuterhangers en riemen.
Aleksandra Stojadinov werkte vanaf augustus samen met Otto, die de Frans Molenaar prijs ondersteunt, aan de accessoirecollectie. De zogenaamde couture accessoires zijn in gelimiteerde oplage verkrijgbaar en gemaakt van suède en leer.
Stojadinov is trots op de collectie en gelooft sterk in couture voor een groter publiek. Door samen te werken met Otto lijkt ze hierin te zijn geslaagd. Otto: 'Aleksandra Stojadinov heeft een grafische en kleurrijke collectie ontworpen, kenmerken die ze ook duidelijk liet zien in haar collectie 'Transit', waarmee ze de Frans Molenaar Prijs won. Stojadinov heeft zich laten inspireren door de jaren '60 en heeft hier moderne en functionele elementen aan toegevoegd. Het is een vrolijke en hippe collectie met een tijdloze uitstraling en voor iedere coutureliefhebber betaalbaar.'
Frans Molenaar en programmadirecteur van AIFW, James Veenhoff juichen het initiatief van Otto toe. Veenhof: 'De Nederlandse couture is terug en zal door het verder samensmelten met de commercie een nieuwe opleving beleven. Steeds meer grote ondernemingen stimuleren Nederlandse couture en geven ontwerpers hiermee een kans om van zichzelf te laten horen. Een positieve ontwikkeling voor de branche.'
De accessoirecollectie van Aleksandra Stojadinov voor Otto is vanaf €12,95 enkel verkrijgbaar via Otto. Liever kosteloos een accessoire van de hand van Aleksandra Stojadinov? Surf naar WIN. good2b geeft 3 x een accessoireset (2 x tas, 1 x sleutelhanger, 1 x riem) weg! De winactie eindigt op 18 februari.
Fotografie: RVDA.

Deel dit artikel
Back to top