Fashion

Otazu Sterling Silverline

Amsterdam - Rodrigo Otazu is vooral bekend van de Otazu sieraden- en accessoires Bijoux lijn maar groeit steeds verder toe naar zijn persoonlijke droom: De Otazu Full Look. Inmiddels voert Otazu een Otazu Shoes, Otazu Bags, Rodrigo Otazu for Gassan Diamonds, een Otazu Home Collection en vanaf nu ook de “Otazu Sterling Silverline” voor mannen en vrouwen.
“Silver is a tough and sexy material but it’s also practical and long lasting”, vertelt Rodrigo. Het is een tijd waarin consumenten steeds vaker voor kwaliteit in plaats van kwantiteit kiezen. Zilveren sieraden passen daarom perfect in deze tijd. Otazu wil een long lasting collectie bieden die van generatie op generatie bewaard en overgegeven kan worden. Rodrigo ziet deze collectie als een uitdaging om zijn creativiteit op een meer minimalistische manier tot uiting te brengen. Door de veelzijdigheid en universele uitstraling van Zilver bereikt Rodrigo met zijn nieuwe collectie een steeds bredere en meer ‘on-trend’ doelgroep van mannen en vrouwen.
De Rodrigo Otazu collection, met en zonder edel- of zirkonia stenen, is vanaf nu verkrijgbaar. Prijzen varieren van €200,- tot ongeveer €1500.

Deel dit artikel
Back to top