Fashion

Hippie Chique in Special Sports

Amstelveen - Geisha's, tarotheksen en yoga. Het zijn thema's die centraal staan op de eerste editie van het feestje Hippie Chique dat zaterdag 25 november plaatsvindt in het Amstelveense sportcomplex Special Sports.
Organisatoren zijn behalve Special Sports, drankmerk Carpe Diem en sieradenmerk Buddha to Buddha, die voornamelijk bekend zijn van hun handgemaakte schakelarmbanden voor mannen. De organisaties hebben in Covergirl Sonny (voornamelijk bekend als gastvrouw in de Amsterdamse Supperclub) een 'host' gevonden om gasten te verwelkomen in een wereld die zaterdag a.s volledig in het teken staat van spiritualiteit.
Loopbanden, powerplates en crosstrainers worden vervangen door stoelmassages en wierookkaarsen, waartussen kan worden gemediteerd onder genot van cocktails en muzikaliteiten van dj's als Gilton Franklin en Mea Culpa. Daarnaast zijn er olieverfschilderijen van Buddha to Buddha te zien. Een hippie chique outfit is vereist.
Hippie Chique, zaterdag 25 november vanaf 21.30 in Special Sports, Escape 1, Amstelveen. Entree bedraagt €15 voor leden van Special Sports, €17,50 voor niet leden. Liever kosteloos naar Hippie Chique. Kijk dan bij WIN. good2b geeft 5 x 2 vrijkaarten voor Hippie Chique in Special Sports weg!

Deel dit artikel
Back to top