Fashion

Der Kommissar in Bijenkorf

Amsterdam - Nieuwe mogelijkheden op het gebied van lingerie zijn van 16 t/m 29 oktober te beleven op de expositie en showroom van Der Kommissar op de lingerieafdeling van De Bijenkorf in Amsterdam.
Electra en Liesel, Adelheid en Dietlinde, Cristiane en Justine, Brunhild en Konstanze. De laatste collectie van het sinds een jaar bestaande lingeriemerk Der Kommissar wordt omschreven door acht karakters van verschillende types vrouwen. Elke twee vertegenwoordigen vier erotische stemmingen: power, play, passion en please. Middels kousebandjes, BH's, oogmaskers, bustière's en schortjes wordt elke stemming vertaald in een origineel en vooral spannend ontwerp. Ontwerpster en oprichter van Der Kommissar, Annelies Nuy is altijd al gefascineerd geweest door de combinatie van persoonlijkheid en mode: 'Iedereen heeft wel één of meerdere alter ego's in zichzelf verborgen. Die alter ego's kan je verhullen maar ook accentueren. Met mijn lingerie en lingerieaccessoires kan dat heel expliciet. Elke vrouw kan met mijn ontwerpen een eigen fantasie laten zien. Aan anderen, maar vooral ook aan zichzelf.’
De presentatie in de Bijenkorf is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met fotograaf Marcel van der Vlugt. Het resultaat is een symbiose van mode, erotiek en suggestief pulserende beelden. 
'Der Kommissar' door Marcel van der Vlugt en Annelies Nuy is t/m 29 oktober te zien op de lingerieafdeling van De Bijenkorf, Dam 1, Amsterdam. Lingerie en accessoires zijn vanaf €39 te koop. De Bijenkorf is op maandag geopend van 11u. tot 19u. Op dinsdag en woensdag van 09.30u. tot 19u., op donderdag en vrijdag van 09.30u. tot 21u., op zaterdag van 09.30 tot 18u. en op zondag van 12u. tot 18u.

Deel dit artikel
Back to top