Fashion

Heaven

Diesel - Veel mensen volgen al sinds jaren “Diesel’s Guide to Successful Living”, Diesel’s handleiding voor een succesvol leven. Maar wellicht vraag je je af: wat gebeurt er daarna, als ik niet meer... leef? Verheug jij je op een eeuwigheid tokkelend op een harp en vliegend tussen de wolken? Dat dacht Diesel ook niet. De hemel waar ‘heengaan’ niet betekent dat je alles, waar je zo van hield op aarde, moet opgeven. Het is het ultieme ‘leven na de dood’: het is een zevensterren hotel waar je op je wenken bediend wordt. Het is een paradijs, maar je hebt er duivels veel plezier.
Eigenlijk zou je kunnen zeggen, dat het er té leuk is. Eeuwenlang was de hemel een plek van bezinning en engelachtig gedrag. Maar sinds Diesel de deuren tot haar hemel geopend heeft, zijn zelfs de engelen bezweken aan de verleiding – en je kunt vast wel raden wie daar niet zo blij mee is.
Het resultaat van de hemel van Diesel is dat er een tekort is aan engelen. Om het ongemak voor God en Zijn hemelbewoners te verzachten is Diesel op zoek naar nieuwe engelen. Diesel is op zoek naar engelen voor verschillende posities. Als een gegarandeerde plek in het paradijs, de mooiste vleugels en vrijstelling van pijn tot in de eeuwigheid verleidelijk klinkt, lees dan verder.
Als jij een verleden hebt zonder enig ongeoorloofd gedrag, de hoogst mogelijke morele standaard hanteert en er goed uitziet in wit, dan is Diesel op zoek naar jou. Ze zijn op zoek naar nieuwe afgestudeerde engelen die de geroutineerde engelen bij kunnen staan. Daartegenover bieden ze jou een hemels pakket aan.
Meld je vandaag nog aan op diesel.com, KLIK HIER.

Deel dit artikel
Back to top