Fashion

Lifestyleproducten voor mannenLandelijk - We vonden het al raar dat er zoveel lifestyleproducten op de markt zijn voor vrouwen, maar dat de mannen vaak vergeten worden. Toen vorig jaar het enige leuke tijdschrift voor mannen ‘MAN’ aankondigde te gaan stoppen, hielden wij ons hart vast. Wat nu? Gelukkig is het tij is gekeerd! Sinds kort lijken de nieuwe initiatieven als bloempjes uit de grond te schieten. Denk aan JFK (de mannelijke versie van Jackie), Avantgarde Man en het in november uitkomende BLVD Man. Ook het Duitse lifestyle- en interieurmerk Sieger springt voor het mannelijke deel van de samenleving in de bres en komt met een collectie hoogwaardige objecten als design stoelen, porselein en modeaccessoires.
Met het oog op de feestdagen (okee, we zijn vroeg!) brengt het luxueuze merk een aantal novelties uit, zoals classy zwarte champagnebekers. Een perfecte mix van fuctionaliteit, glamour en karakter! Hiermee introduceert Sieger een nieuwe manier van champagne drinken, want de bekers zijn gemaakt van Fürstenberg porselein dat verguld is met 24-karaats goud. Als dat niet pure luxe is, dan weten wij het ook niet meer.
Ook als je het leuk vindt om af en toe een high tea te organiseren voor vrienden, heeft Sieger een stijlvolle oplossing om er een chique twist aan te geven. Onder de naam ‘My China’ is een stijvolle collectie exclusief Fürstenberg porselein waarvan elk onderdeel met de hand beschilderd is, ontworpen. Om het high tea’en helemaal compleet te maken is het bestaand dinerservies uitgebreid met een theelicht in het wit en in drukgeprint felrood, goud en hemelsblauw.
Ook aan het uiterlijk is gedacht. Want ter aanvulling op de bestaande collectie dassen en manchetknopen brengt Sieger een nieuwe serie mode-accessoires die goed geschikt is voor de feestdagen: handgemaakte zijden smokingstrikken, cummerbunds en pochetten in 36 verschillende kleuren, met opvallende namen zoals ‘holy purple’, ‘granny smith’ en ‘black forest’.
Benieuwd naar dit alles? Op de site van Sieger kun je alles goed bekijken. De collectie is o.a. te koop bij Face 1 Design in Rotterdam en MEK in Amsterdam.

Deel dit artikel
Back to top