Fashion

good2b Miami City Trip

Miami - good2b was onlangs in Miami om voor jou te ontdekken where to go and where to stay. De komende maand kan je hier op good2b wekelijks een verslag lezen over deze city trip naar Miami. Wil je na het lezen van het verslag zelf ook naar Miami dan kan dat. In samenwerking met schiphol.nl hebben we een speciale aanbieding KLIK HIER en boek snel, have fun!
De eerste serie foto's kan je HIER zien.
De trip begon op schiphol met verse sushi als lunch. De eerlijkheid gebied te zeggen dat we in de stad betere sushi hebben gegeten. Echter op de luchthaven en met de city trip in het vooruitzicht is het toch een aanrader, zeker met een blikje ijskoud Japans bier erbij. Nu is het algemeen bekend dat het beter is geen alcohol voor of tijdens de vlucht te nuttigen om zodoende een eventuele jetlag te voorkomen, maar wat ons betreft moet je lekker doen wat je zelf het beste acht en dat betekent in ons geval: een koud Japans biertje bij de lunch!
Na een prima vlucht kwamen we uitgerust ’ s avonds aan op Miami airport. De taxi bracht ons, tegen een vast tarief á 30 dollar, snel naar ons eerste hotel op South Beach(SoBe). South Beach is dé plek waar het allemaal gebeurt in Miami en is eigenlijk het zuidelijke deel van het schiereiland Miami Beach voor de kust van Miami.
Het eerste hotel waar we verbleven was The Raleigh op 1775 Collins Avenue. The Raleigh is één van de meest authentieke en toch stylish hotels in SoBe. Het hotel heeft slechts 104 kamers waardoor je als gast een uitstekende service kan verwachten. Achter het hotel ligt het bekendste zwembad van SoBe. Het zwembad van the Raleigh is gewoon sexy! Vroeger, in de jaren twintig, was het zwembad het decor van vele synchroom-zwem-films;) De sfeer is top en doet een beetje koloniaal aan. Achter het zwembad is een besloten stuk tuin cq strand waar elke zondag dé poolparty van SoBe wordt gehouden en alleen toegankelijk is voor celebs, hipsters en hotelgasten, daarover later meer.
De eerste dag hebben we ontbeten in de lobby van het hotel. Het ontbijt was heerlijk, huisgemaakte granola en vers fruit, maar wel prijzig namelijk 60 dollar, maar hé dit is Miami so bring your wallet! Na het ontbijt hebben we bij The Raleigh beach cruisers gehuurd om de stad te verkennen. Geweldig om zo alle straten te zien en te doen waar je zin in hebt: links…rechts etc. Wat dat betreft een absolute aanrader en niet duur: 20 dollar per fiets per dag.
De eerste avond zijn we meteen maar begonnen met wat het beste restaurant van Miami moest zijn: Casa Tua. Casa Tua, 1700 james avenue, is gevestigd in een mediteraanse vila uit 1925 verscholen achter een hele grote heg en zodoende aan het oog ontrokken. De eigenaar is een ex polo speler en de hostessen zijn adembenemend. Het eten was inderdaad formidabel, we aten mini coquilles als voorafje en het hoofdgerecht bestond uit pasta met kreeft en asperges. De prosecco smaakte uitmuntend. De sfeer in casa Tua is volwassen en een tikje kak, maar in tegenstelling tot de rest van SoBe is dat een heerlijke afwisseling. De rekening was gepeperd: 325 dollar voor twee personen. Gelukkig accepteren ze in de VS overal credit cards dus no problemo, maar hou wel rekening met dergelijke prijzen, het blijft Miami.
Na de voortreffelijke maaltijd was het de beurt aan één van de meest bekende en beruchtste hotels ter wereld: Het Delano hotel, 1685 collins avenue. De laatste paar nachten hebben we doorgebracht in dit hotel van de hand van Philippe Starck. The Delano is een wereld op zich met een tot in de finesse doorgevoerd Alice in Wonderland thema. Later alles hierover. Deze eerste avond hebben we doorgebracht in de lobby met een cocktail in onze handen. En de lobby van het Delano (spreek uit als délanno geen delááno) is zeker een bezoekje waard, ook als je niet in het hotel slaapt. Zoals het in de boekjes staat is het ook ‘ there is always a scene in the lobby’. Heb je de lobby én The Rose Bar gezien dan kan je ook ‘zien en gezien worden’ in de bijzonder mooie tuin achter het hotel waar ook weer de Alice in wonderland sfeer tot in de puntjes is uitgewerkt.
Na The Raleigh hebben we een paar nachten in The Astor doorgebracht, in het volgende verslag lees je alles hierover. (op dinsdag is The Astor namelijk the place to be!)
Wil je na het lezen van het verslag zelf ook naar Miami dan kan dat. In samenwerking met schiphol.nl hebben we een speciale aanbieding KLIK HIER en boek snel, have fun!
De eerste serie foto's kan je HIER zien.

Deel dit artikel
Back to top