Fashion

Person of the week: Mandy

John Frieda - Eijsden, 22, Bruin, International Business and Management Studies, E-Town in de Effenaar (eindhoven), barocco in Tongeren (belgie), Versuz in hasselt (belgie), Sambucca, Urban en Britse pop, Mexicaans, Indisch, Thais, Italiaans, Mediterraans (alles behalve nederlands), Fashion!
Wie zijn de bezoekers van good2b?
Heb je altijd al willen weten wie nu de bezoekers zijn van good2b.com en wat hun interesses zijn? Dat kan je NU zien, KLIK HIER en check it out! Het vernieuwe ’People’ gedeelte is online op in samenwerking met John Frieda. Bij de ‘People’ sectie kan je zien wie de site bezoeken, hoe oud ze zijn, waar ze van houden en niet onbelangrijk: hoe ze er uitzien. Doe ook mee en maak kans op een compleet John Frieda haarverzorgingspakket, afgestemd op jouw haartype en haarkleur. Vanaf vandaag wordt iedere dag een persoon aan de database toegevoegd. Heb je zelf ook een foto en gegevens gestuurd, check dan dagelijks de site om te kijken of je er al tussen staat. Wil je ook bij ‘People’ staan, stuur dan een mailtje naar info@good2b.com en beantwoord de volgende vragen: wat is/zijn je (favoriete)

Naam:
Adres(komt niet op de site):
Woonplaats(komt niet op de site):
Leeftijd:
Huidige haarkleur:
Haartype: (steil / krullend)
Pluizig of pluisgevoelig haar?: (ja / nee)
Beroep of Studie:
Hotspot:
Drankje:
Muziek:
Eten:
Interesses:
Waar geef je je geld aan uit:

De gegevens zijn eigendom van good2b.com en worden NOOIT rechtstreeks door derden gebruikt.
good2b kan de gegevens gebruiken om je op de hoogte te houden van informatie en aanbiedingen en voor het verstrekken van samples en producten.

Vergeet niet een goede foto mee te sturen waar je duidelijk op staat. Zorg dat de foto minimaal 350 pixels breed is.

Wie weet sta jij binnenkort bij “people” en maak je kans op één van de complete John Frieda haarverzorgingspakketten!

Deel dit artikel
Back to top