Fashion

PUMA® Urban Golf Event

Amsterdam - Golf! Je kunt er dit seizoen niet omheen! Ook PUMA besteedt in zijn nieuwste collectie ruimschoots aandacht aan het ruitje, kraagje, spencertje en streepje.
Golf is een snel groeiende sport, vooral in opkomst onder veel jonge mensen die dit veelzijdige spel willen beheersen en beoefenen in hun schaarse vrije tijd! En om er dan in ruiten broekrok bij te staan…juist ja, het mag wat modieuzer en daar springt PUMA super op in! Alle items uit de collectie zijn perfect met elkaar te combineren voor zowel op de baan als daarbuiten.
De Golf collectie, is vanaf begin april verkrijgbaar in alle PUMA Conceptstores en bij geselecteerde retailers.
En wat leuker dan een golf collectie meteen in de praktijk uit te proberen? In samenwerking met Urban Golf Unit, de specialist op het gebied van het organiseren van golf evenementen in stedelijke gebieden, heeft PUMA een uniek evenement georganiseerd! Op 1 april zal Amsterdam in het teken staan van PUMA Golf. Elke passant op het Koningsplein (voor de PUMA Conceptstore Amsterdam) zal de mogelijkheid hebben om hier af te slaan.
Verder zal er een City Hit and Run worden georganiseerd tussen 12.00 – 17.00 uur, waarbij vanaf prominente plaatsen in de stad afgeslagen kan worden. Er zijn diverse targets geplaatst en er zijn mooie prijzen te winnen! Het vervoer door de stad vindt uiteraard plaats met originele PUMA Golf caddy’s.
Er zijn een selectief aantal plaatsen beschikbaar voor deze hit and run. Je kunt je inschrijven via www.urbangolf.nl. Nieuwsgierig geworden of zin in Urban Golf? Kom naar het Koningsplein in Amsterdam op zaterdag 1 april.

Deel dit artikel
Back to top