Fashion

Nieuwe winkel Marlies Dekkers

Amsterdam - Hèhè eindelijk is het zover! Marlies Dekkers goes Amsterdam. Woensdag 14 december is de exclusieve opening van de nieuwste Marlies Dekkers store aan de Cornelis Schuytstraat in onze hoofdstad. Vanaf dan is de shop toegankelijk voor iedere liefhebber.
Marlies Dekkers is Neerlands bekendste lingerieontwerpster en ook in het buitenland lijkt men massaal te vallen voor haar sexy ondeugende underwear. Naast volwassen vrouwen kunnen nu ook jonge hippe meiden de show stelen met een Marlies Dekker setje. De collectie voor girls deze winter is gedurfd: twee kleurencombinaties neongeel met legergroen en kobaltblauw en tomaatrood met magentapaars, roze en feloranje. Naast dit kleurfestijn heeft ook tatoeagekoning Henk Schiffmacher zich met de collectie bemoeid. Zijn kunsten kun je terugvinden op de achterkant van je billen op een kek hipsterbroekje of string. Naast al dit lingeriegeweld, heeft Marlies ook een bijpassend t-shirt met lange mouwen ontworpen. Het shirtje heeft een ronde hals en een asymmetrische voorkant, waardoor je subtiel stukje lingerie blootgeeft.
Ook schiet Marlies te hulp met haar twee nieuwe Undressed ondergoedlijnen voor mannen. Goed gesneden shorts en gestroomlijnde t-shirts zorgen er voor dat ook mannen aan hun trekken kunnen komen deze winter. Marlies Dekkers, Cornelis Schuytstraat 13 in Amsterdam.

Deel dit artikel
Back to top