Fashion

Decembermarkt in atelier Taller Trece

Amsterdam - December is de maand van gezellig thuis, Lekker eten en kerst. Verder ook van warme chocola, Gluhwein en leuke kadootjes…. Maar dat laatste. Waar vind je tegenwoordig een origineel kado?
Mooie, met liefde gemaakte en betaalbare kadootjes waar je mee voor de dag kunt komen? Misschien kun je wél slagen op de Decembermarkt in Taller Trece! Hier vind je de leukste accessoires waar je je familie en vrienden mee kunt verrassen! Geinige T-shirts van Marita Schoonheijm, bijzondere hoeden van Pepa Martinez en ook van Beverly, leuke mutsen, sjaals en andere accessoires van Esther Goedvolk van Haken is Hot! En, niet te vergeten, de Holy Shit toiletrolhouder en Black Tie van ijzerdraad voor mannen die eigenlijk niet van een stropdas houden…. van Micha Vos.
Het atelier is open op zaterdag 17 december zodat je op je gemak op zoek kunt naar iets voor onder de Kerstboom. Kerstkadostress? Zaterdag 24 december is de galerie ook geopend zodat je last minute zelfs nog een kado kunt scoren. Openingstijden: 12.00 – 17.00 uur. Adres: Koningsstraat 15 in Amsterdam. (Beeld Micha Vos, Hole in One)

Deel dit artikel
Back to top