Fashion

Een schitterend kerstfeest met Hunkemöller

Landelijk - We hebben t niet zo op ketens, veel van t zelfde, weinig ook voor detail, je kent t wel… maar dit jaar schittert de kerstcollectie van Hunkemöller ons op alle mogelijke manieren tegemoet, en vonden we dat we toch echt even aandacht aan de collectie moesten besteden! Pailletten, strass, kralen en glanzende olie-achtige materialen zorgen ervoor dat jij de feestdagen stralend doorkomt. Naast de kleuren zwart en rood, spelen pastelachtig kleuren deze kerst ook een belangrijke rol! Ook helemaal nieuw zijn de bustiers en tops die uitstekend als onderdeel van de feest outfit gedragen kunnen worden. Laat de kerstballen, pieken en glitters dit jaar maar achterwegen: jij ‘blinkt’ uit deze kerst !
Met een aantal feest bh’s van Hunkemöller kun je je dit jaar letterlijk tot je nek in de kerstcollectie hullen. Bijvoorbeeld met de bh waarbij strass steentjes en kralen als een waterval rond de nek vallen of de bh met een applique van kralen en pailletten die als ketting om je hals bevestigd kan worden. De bh’s zijn multifunctioneel, want de prachtige kettingen heel makkelijk van de bh’s af te halen.
Voor degene die zich deze kerst in een prachtige jurk of top met open gewerkte rug willen hullen, heeft Hunkemöller een bh met subtiele rugversiering!Alhoewel de lingeriecollectie zich er uitstekend voor leent enkele details zichtbaar te dragen, kan je voor jouw persoonlijke party-outfit ook kiezen voor een mooie bustier of sierlijke top. Het glamourous borduurwerk op de bustier maakt hem luxe en extra feestelijke, in combinatie met een spijkerbroek of stijlvolle rok creëer je je eigen kerstlook. Ga je meer voor klassiek dan is de zwart geplooide top met satijn lint en broche precies wat je zoekt!
Hunkemöller heeft nu ook een pastelkleurige collectie met kerst. Omdat de winter soms al donker genoeg is en het ook wel eens leuk is om jezelf in een andere kleur dan zwart te zien. Een licht paarse bh met een overvloed aan glinsterende pailletten met bijpassend broekje maken de feestverlichting dit jaar bijna overbodig. De nieuwe gel push up bh’s in glanzend paars en zilvergrijs kunnen door de gladde cups uitstekend onder een strakke top of jurk gedragen worden. Bovendien krijg je door de gel-vulling een zeer verleidelijk decolleté.
Ook de kerstnachten lenen zich natuurlijk uitstekend voor een ‘verkleedpartij’. Elegant is de lange sierlijke slipdress met borduurwerk op de cups en een opgewerkte rug. Weinig verhullend, maar erg verleidelijk is het transparante vestje met bontkraag. Een leuke cadeautip zijn de luxe gestoffeerde doosjes met daarin een slipdress of babydoll. Kunnen direct onder de kerstboom gelegd worden.
Naast al deze verleidelijke en elegante nachtkleding, heeft Hunkemöller natuurlijk ook heerlijk warme pyjama’s en badjassen met of zonder bontrand. good2b geeft 6 lingeriebonnen twv 25,- euro weg, kijk snel bij winnen hoe je hier kans op kunst maken, voor een sexy begin van het nieuwe jaar!
De winactie loopt tot 8 januari.

Deel dit artikel
Back to top