Fashion

Sexy in MorganLandelijk - Vergeet nu voor één keer eens die oude jeans of overbekende zwarte pantalon…deze kerst en oud & nieuw vier je stijlvol en zooo 2006 in een super vrouwelijke en sensuele outfit!
De wintercollectie van Morgan bied je dit jaar een super leuke en ook nog eens lekker betaalbare collectie! Je kunt je kleden als een echte stadsprinses! Mix and Match: jaren 70, etnische inspiraties, een tikje folklore en wat Glam Rock, verfraaid door verleidelijke lingerie, zorgen samen voor een 100% smakelijke collectie!
Ga je voor sexy dan zijn de fantastische jurkjes je op t lijf geschreven…ze zijn werkelijk super hot!
Weet je nog niet helemaal hoe de styling van je nieuwe glamourstijl moet aanpakken? De Morgan herfst/wintercampagne biedt genoeg inspiratie: “Papa was a Rolling Stone” en “Mama was a top model” ... zingt Theodora!
Theodora Richards, dochter van een van de bekendste rocksterren, de legendarische gitarist van de Rolling Stones Keith Richards en Patty Hansen, een bekend model uit de jaren tachtig, was voorbestemd om zelf ook een ster te worden. Deze jonge vrouw bezit die donkere blik van haar vader en de schoonheid van haar moeder en omgeeft zich met een rebels en verleidelijk aura. Haar carrière als model is nu al veelbelovend: catwalks voor de meest prestigieuze ontwerpers, tijdschriftencovers, reclamecampagnes voor vooraanstaande internationale merken en ga zo maar door. Theodora, die net twintig is geworden, is er klaar voor om met haar eigen kunsten de wereld te veroveren. En voor de herfst/winter 2005-collectie is Theodora MORGAN. Onder begeleiding van de de beroemde fotograaf Jean-Baptiste Mondino neemt Theodora zich gemakkelijk de rol van rockster aan in een serie iconische en energieke foto’s. Kun je even afkijken!
good2b geeft 3 super sexy zeegroene halterjurkjes, maat 38, twv 80,- euro, weg, zodat in ieder geval 3 good2b lezeressen deze kerst in stijl vieren! Check snel WINNEN hoe je hier kans op kunt maken!

Deel dit artikel
Back to top