Fashion

get into tailsunlimited!

Landelijk - 2 honden liefhebbers, 4 honden, liefde voor mode & design en Tailsunlimited, design products for pets, is ontstaan. Modieuze halsbanden, lijnen, manden, bakken, tassen, kleding, shampoos, fotografie en meer is te vinden in de collectie van Tailsunlimited. Design artikelen voor jou en je hond….en dan echt super vet!!!!
TailsUnlimited vertegenwoordigt verschillende high end merken voor baasjes en honden. Wagwear; banden en speeltjes uit New York City. Petbitat & Lord lou; design meubels waar elke hond in wil liggen en een aanwist voor je huis. Diamond Dog; halsbanden en lijnen met bijpassende riemen voor de baas ingelegd met Swarovski kristallen, gezien bij Britney Spears en Jennifer Lopez. Haute Diggity Dog; speeltjes die je van je hond wilt afpakken en waar Hillary Duff en Tori Spelling gek van zijn. DogsDepartment & Teckelklub voor trendy kleding en special pet fotography door Myrna Huijing. Maar goed dat je hond zelf de creditcard niet kan gebruikenkk!
Naast het importeren van exclusieve merken komt Tailsunlimited deze winter ook met een eigen trendy hondenlijn met kleding, tassen en accessoires voor hond en baas. Alle merken die Tailsunlimited vertegenwoordigd zijn gericht op design en plezier voor de hond en zijn baas. Bij het samenstellen van de collectie wordt goed gekeken naar comfort voor hond en baas maar ook word er ingespeeld op de laatste trends. Alle exclusieve merken worden vervaardigd met hoogwaardige materialen. Veel producten zijn handgemaakt en worden in kleine oplagen geproduceerd.
Diamond Dog is het enige halsbanden merk dat exclusief riemen maakt met hoogwaardige Swarovski kristallen en de speeltjes van Haute Diggity Dog waren de give-away bij de Ammy Awards! Zelfs top ontwerper Marc Jacobs heeft zijn Barc Jacobs schoen al besteld.
In Amsterdam zijn de producten te koop bij Jan, Raak en sprmrkt en de nieuwe vip-boutique in de Klerkstraat, maar ook kun je met je viervoeter terecht bij het Beestenkasteel in Amstelveen, en van Dijk in Laren! Of check gewoon de webwinkel op tailsunlimited.com.
Naast design products bied Tailsunlimted ook de mogelijkheid om een viervoeter te adopteren in samenwerking met Dierenhulp zonder grenzen. Adopteer een lieve viervoeter en heb een trouwe vriend voor het leven. Kortom www.tailsunlimited.com is dé site voor hondenliefhebbers! good2b geeft 3 jimmy chew shoes weg, kijk snel bij WINNEN hoe je hier kans op kunt maken!

Deel dit artikel
Back to top