Fashion

Urban Yoga Beach Tour – Verschillende stranden

Body& Mind sporten worden steeds populairder in landen waar welvaart het welzijn van de mens in de weg staat. Er is steeds meer behoefte aan ontspanning. Carpe Diem en PUMA hebben als antwoord hierop NAGARA – The urban yoga tour ontwikkeld. Een tour die bestaat uit yoga en meditatiesessies op urban locaties in de 6 grote steden van de Benelux. Het unieke aan de tour is dat deze op drukke en unieke locaties wordt gehouden zoals het terras van café Vertigo in het vondelpark, het dek van de supperclub cruise, een ponton in de maas in Rotterdam en het dak van de pier in Scheveningen.

Vanwege het grote succes van deze tour, die in juni van start is gegaan heeft Carpe Diem in de maand augustus de Urban Yoga Beachtour in het leven geroepen. Een tour langs de populaire strandtenten Habana in Kijkduin, de Karavaan en Buena Vista in Scheveningen, de Branding in Noordwijk. Als afsluiting van de tour wordt bij de Republiek in Bloemendaal Full Moon yoga op een nog nader te bepalen tijdstip gegeven. In navolging op Brad Pitt, Christy Turlington en Madonna kan iedereen die wil hier in aanraking komen met de in opkomst zijnde Poweryoga.
PowerYoga is een krachtige vorm van yoga en een perfecte mix van inspanning en ontspanning voor lichaam en geest. PowerYoga is voor iedereen, ongeacht conditie, lichaamsbouw, gewicht of geslacht. De gerenommeerde yoga instructrice en organisator van de eerste Yoga Conferentie van Nederland, Marie-Lou Douglas van PowerYoga school Buddha Del Mar uit Noordwijk, geeft hier een twee uur durende PowerYoga workshop aan maximaal 30 mensen. Met het geluid van de ruisende zee op de achtergrond, de zuiverende Carpe Diem Kombucha vooraf en het gevoel van het warme zandstrand onder de voeten kan iedereen hieraan meedoen voor slechts 5 euro te betalen ter plaatse aan de yogalerares, doe jij mee. Voor aanvang sessies minimaal 30 minuten aanwezig.

Voor meer informatie kan je kijken op de websites van: Carpe Diem en Buddha del Mar.

17 september, De Republiek in Bloemendaal Full Moon yoga

Deel dit artikel
Back to top