Fashion

What's In Store?: PRJCT AMS

Elke week duikt Fashionscene een kledingwinkel in om je een sneak peek te geven van de trends en nieuwste collecties. Naast het showen van de kledingrekken, nemen we natuurlijk ook volop foto's van het interieur, de paspoppen en losse items die je móet hebben!

Blurred Lines
 
Niet schrikken maar PJCT AMS is een concept voor mannen. Gelukkig zijn man/vrouw kledinglijnen tegenwoordig blurred en vinden wij deze winkel unisex. Al worden deze waanzinnig mooie items met prachtige cuts van heerlijke stoffen niet voor vrouwen gemaakt, wij lopen maar al te graag bij deze gave zaak naar binnen. De verkoper bij PRJCT AMS vertelt ons ook dat een deel van zijn vaste klanten vrouw is, dus wees niet gevreesd; wij zijn niet de enige die jullie overhalen naar the dark side
 
 
Collaborations
 
PRJCT AMS is een uniek concept in kleding ontwerpen. De winkel verkoopt items die zijn ontstaan uit samenwerkingen tussen designers, creatievelingen en entrepreneurs uit verschillende hoeken van de mode industrie, fotografie, muziek, sieraden en kunst wereld. Wat PRJCT AMS van andere winkels onderscheidt is hun rauwe maar verzorgde interieur en de kans die zij getalenteerde designers geven om in de productie space van PRJCT kwalitatieve items met een clean maar edgy look te produceren. 
 
 
Signatuur
 
Hun vaste merken zijn SSD, SSD|Susudio, VLH en Vive L'Homme. De verschillende merken zijn zo mooi op elkaar afgestemd dat de items in de winkel uit één collectie zouden kunnen komen. Alle prachtige stoffen die keurig aan signatuur kleding hangers geshowed worden lopen over in kleur wat de winkel ervaring heerlijk overzichtelijk maakt. PRJCT AMS lijkt gespecialiseerd in shirts die in mooie, bijzondere fits komen, zoals een extra lange fit. Voor vrouwen die ook van een minimalistische look houden of veel aandacht aan mooie basics besteden is deze winkel een enorme aanrader. Wij zelf zijn enorme fans van mooie basics die lang mee gaan en mooi blijven waardoor een mooi shirt voor €40 voor ons een winner is inplaats van 5 shirts die we na één seizoen en een paar wasjes alweer weg kunnen doen. Als deze items niet helemaal binnen jouw kleding filosofie past dan is deze shop een goede tip voor je vriendje, broer of mannelijke BFF waar je graag je shopdagen mee spendeert.

 

PRJCT is te vinden in:
Gasthuismolensteeg 18*
Amsterdam
(*Negenstraatjes, eerste passage vanaf de Dam naar de Reestraat)
FB: PRJCT
Deel dit artikel
Back to top