Beauty

Topshop brengt sproetjes potlood uit

Sproetjes zijn één van die bijzondere schoonheden waar sommige mensen mee gezegend zijn. Sproeten maken een gezicht vaak specialer en ook geeft het een jonge, frisse uitstraling waar veel vrouwen van houden. Gelukkig kunnen we langzamerhand vrijwel alles faken door de beauty industrie die precies weet wat wij willen.

In de zomer krijgt een huid die vatbaar is voor sproeten het druk. Mensen wiens pigment 'verdeelt' inplaats van verspreid krijgen dan sproeten. Sommige mensen over hun hele lichaam en andere mensen alleen in hun gezicht. Daarom is dit potlood van Topshop een manier om jou zomerse look een speelse update te geven met tijdelijke freckles in je gezicht.

Hun Freckle Pencil wat vanaf juli verkrijgbaar is heeft een speciale formule waardoor het natuurlijk oogt. Niet ieder sproetje is hetzelfde en dus kunnen vrouwen die momenteel hun wenkbrauw potlood gebruiken beter overstappen op dit potlood wat ieder sproetje uniek maakt. Het potlood is opgemaakt van verschillende subtiele tinten waardoor de look wel natuurlijk blijft.

Bron

Deel dit artikel
Back to top