Winnen

WIN: Professionele fotoshoot met een vriend of vriendin op de Olympus Playground

Heb jij de coole foto's al voorbij zien komen van de Olympus Playground in Amsterdam? Deze apart ingerichte ruimte op de Spuistraat is een super toffe omgeving om foto's te shooten en te leren over fotografie! En vandaag bieden Fashionscene & Girlscene jou in samenwerking met Olympus een complete dag vol foto fun aan inclusief lunch en SD kaartje wat je na afloop mee naar huis mag nemen. Vol met alle foto's die jullie daar maken en die de professionals van jou zullen maken! Lees snel verder. 

 
Wat gaan jullie zaterdag 5 juli doen? 
 
Workshop: Een workshop 'hoe sta jij het beste op de foto'. Een professionele modefotograaf, Brendan de Clercq en redacteur Emma van Girlscene vertellen je alle ins & outs over de perfecte 'selfie', de leukste streetstyle pic en nog veel meer fotofeitjes.
 
Lightroom: Maak een 'Glow in de dark/Neon' foto van jezelf in de Olympus Lightroom net zoals Tess en Danique hieronder!
 
Playground: Laat je fotograferen in een van de vijf waanzinnige kunstwerken op de Olympus Playground en ga zelf aan de slag met de nieuwste fotocamera van Olympus.
 
Editorial: Word samen met een vriendin gefotografeerd in een echte fotostudio door een professionele modefotograaf en sta model in jouw eigen editorial. Dus trek je leukste outfit aan!
 
Tombola: Nog meer winnen! Aan het einde van de dag verloten wij ook nog eens twee gloednieuwe Olympus camera's en fantastische goodie bags.
 

 
Jij krijgt na afloop al je foto's op een SD kaart direct mee! En natuurlijk verzorgen wij tussendoor een hapje en een drankje.
 
Tess en Danique namen alvast een kijkje en maakten deze coole foto! 
 
 
 
De Playground in Berlijn was mega populair! 

Zanger Dotan nam ook een kijkje op de Playground in Amsterdam
 
 
WIN
Wil jij deze dag absoluut niet missen? Klik op de LIKE, SHARE & WIN button hieronder en vul de velden in. En wie weet maken we jou volgende week wel blij met 2 tickets voor dit coole event! Good luck! 
 
Details: 
Wanneer: 5 juli 2014 van 11:00 to 17:00 in Amsterdam, De winnaars krijgen de details gemaild.
Deel dit artikel
Back to top