Fashion

Dromerige Eiland Shoot in Vogue Australia's Juli Nummer

De hoofd editorial van Vogue Australia voor juli 2014 is één van de meest indrukwekkende zomer shoots die wij ooit zijn tegengekomen. De shoot is de perfecte mix van afgeraffelde bohemian outfits en high-fashion chic op een waanzinnig rauwe locatie. 
 
Model Amanda Wellsh ziet eruit alsof ze is aangespoelt op een eiland waar ze een aantal paarden, een stel mannen met DIY vlotten en kleding van onder ander Dior en Chloé tegen is gekomen. Stylist Christine Centenera heeft de outfits zorgvuldig mooi uitgekozen en de natuurlijke tonen, zachte tinten en bijzondere mix van stoffen creëeren een prachtig beeld op de achtergrond van ongerepte natuur. 
 
Fotograaf Will Davidson heeft het model gefotografeerd op een prachtige wijze waardoor het bijna lijkt alsof de locatie een film set is.  De oerbewoners, witte paarden en dramatische oceaan beelden geven de high-fashion editorial een exotisch dromerig effect. Model Amanda is natuurlijk opgemaakt met een rommelige vlecht en alleen maar verfijnde sieraden hier en daar waardoor de mode voor zichzelf spreekt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Deel dit artikel
Back to top