Fashion

Laat je inspireren door de 10 grootste Michael Jackson Trends

Naast dat Michael Jackson de titel van King of Pop draagt is hij ook de King of Style. De legendarische artiest heeft meerdere trends gezet en was enorm innovatief en vooruitstrevend in zijn unieke gevoel voor stijl. Deze unieke stijl heeft zich vertaald in meerdere modetrends door de jaren heen.
 
Op 25 juni is het precies 5 jaar geleden dat hij gestorven is. Als eerbetoon aan zijn legendarische modestijl, heeft
Stylight zijn ultieme fashion trademarks op een rijtje gezet. Hierbij hebben wij looks voor je uitgekozen om je inner MJ een pleziertje te doen. 
 
 
1. Glitterhandschoen
 
Een glitter handschoen zal in de feestwinkel snel vinden maar in kleding winkels niet zo snel. Als een glitterhandschoen dragen een iets te grote uitdaging voor je is, kan je er zelf een leuke DIY van maken en gewone handschoenen dragen en bijvoorbeeld alleen de vingertoppen met glitters bedekken om een dip-eye (helemaal on-trend!) effect te krijgen. Of een motief wat jij leuk vind in glitters maken. We hebben een DIY gevonden op Courtney Lynne
 
Dents Keyhole Driving Gloves,€61.97
 
2. De Rode Leren Jas
 
Muubaa Carmona Patent Leather Biker Jacket, €295.76
 
3. De Penny Loafers
 
 
ASOS MOONLIGHT Leather Loafers, €70.42
 
4. De Fedora Hoed
 
ASOS Short Brim Felt Fedora Hat,€25.35
 
5. De Militaire Jas
 
Denim & Supply By Ralph Lauren Military Jacket,€260.55
 
6. De Aviator Zonnebril
 
Ray-Ban Matte Black Aviator Sunglasses,€215.49
 
7. De Glitter Jas
 
Vila Sequin Biker Jacket,€63.38
 
8. De Smooth Criminal Schoenen
De echte Smooth Criminal schoenen van Michael waarmee hij zijn moonwalk populair heeft gemaakt zijn wit lakleer met zwarte buttons. Je kan ook witte buttons op zwarte laarsjes bevestigen om ze draagbaarder te maken maar je outfit toch een twist te geven. 
 
9. De Gouden en Zilveren Accessoires
 
 
 
10. De Aanvoerdersband
 
De aanvoerdersband was een signatuur van Michael en hij droeg die uit protest. Jij kan zelf zo een band maken met een dik elastiek van de markt, één bij een sportwinkel kopen of een elastieken riem kopen en die doorknippen om hem te versmallen. 
 
Liquorish Elasticated Waist Belt With Gold Metal Detail, €9.86
 
Als je het leuk vind om nog even een tripje down memory lane te nemen met Michael jackson dan heeft Stylight ook een slideshow gemaakt met alle mode feitjes van Michael op een rijtje: slideshow
 
 
 
 
Deel dit artikel
Back to top