Beauty

De nieuwe lipproducten van No7

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo snel naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week. 

Onlangs lanceerde het Engelse merk No7 een nieuwe lijn, die bestaat uit drie verschillende lipproducten: een voedende beauty balm, high shine crayons en een lip stain met langdurig effect.

No7 High shine lip crayons

Een glansje hier
De No7 High Shine Lip Crayons zijn een beetje te vergelijken met de bekende Chubby Sticks van Clinique. De lipstick slash lippotlood slash lipgloss heeft een handig formaat, is gemakkelijk aan te brengen en geeft een mooie glossy tint. Vanwege het nieuwe innovatieve systeem is het niet meer nodig om de punt te slijpen; met één simpele draai aan de onderzijde schuift de crayon zo omhoog! De crayons zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.

BB Lips Beauty Balsem No7

Drievoudige werking
De BB Lips Beauty Balsem heeft drie functies in één: hij geeft je lippen een mooie kleur, heeft een voedende werking en beschermt je lippen tegen UV-straling. Eigenlijk heeft de balsem dezelfde werking als een transparante lipgloss. De balsem is lekker romig en maak je lippen zacht en soepel. Hij is er in vijf kleuren: Ballerina, Belle Pink, Berry Rose, Blink Pink en Blush Coral.

No7 Stay Perfect Lip Stain

2-in-1
En natuurlijk kan ook de populaire lipstain niet in de collectie van No7 ontbreken. Een lipstain is een soort van viltstift die een goed gepigmenteerde kleur geeft en lang blijft zitten. De Stay Perfect Lip Stain van No7 heeft twee kanten: één kant om je lippen kleur te geven en één kant om de lippen glans te geven en te verzorgen.

De balsemkant werkt gewoon als een normale lippenbalsem en dient als finish voor de viltstiftkant. De viltstiftkant heeft een smalle punt, waardoor je de lippen heel precies kunt inkleuren. Het is misschien even wennen, maar de kleur blijft wel lekker lang zitten. De Lip Stain is er in vier verschillende kleuren: van neutraal roze tot een fantastische gewaagde rode kleur. Door verschillende laagjes aan te brengen maak je de kleur nóg intenser.

No7 High Shine Lip Crayons zijn verkrijgbaar bij Boots apotheek en in de Boots webshop voor € 9,95. De BB Lips Beauty Balsem is verkrijgbaar voor € 10,95 en de Stay Perfect Lip Stain kost € 11,95.

Deel dit artikel
Back to top