Fashion

Trend: De Baby Bun

Als je naar trend reports kijkt, worden de trends voor komend seizoen bijna altijd aan de hand van de catwalk bepaald. Toch halen de meeste fashionista's hun inspiratie gewoon van straat! In deze rubriek licht Fashionscene trends uit met inspirerende streetstyle beelden.

Wij zijn gek op interessante hair-do's en originele updo's maar wie heeft er eigenlijk tijd voor of zin in in de ochtend? Deze simpele look is origineel en duurt niet langer dan het je duurt om je haar in een staart te doen. Ook is deze look perfect voor iets warmer weer als je je haar uit je gezicht wilt zodat je gezicht mooi bruin kan worden.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe haarstijlen en manieren om een nieuwe coupe te creëeren met de haarlengte die we hebben maar vaak blijven we bij wat we kennen omdat we s'ochtends liever die 10 minuten doorslapen inplaats van een ingewikkelde updo maken. De stijl kan door iedereen die tot onder hun oren heeft worden gedragen op hun eigen manier.

Als je van simpele haarstijlen houdt inplaats van complex verzorgde looks en jou go-to look ook messy haar en knotten die alleen van heel laag naar iets hoger variëren zijn dan is deze look perfect voor jou. We spotten hem de laatste tijd steeds meer in het straatbeeld en zijn weg van de stoere hairdo. Nasty Gal merkte ook dat deze look populair werd en heeft een simpele how-to gemaakt.

Zie hieronder hoe je een Baby Bun zoals de Nasty Gal meisjes maakt of pak volgende keer als je je haar uit je gezicht wilt gewoon de helft van je haar, het deel boven je oren en maak de knot zo messy of strak als je zelf wilt.

Wij vinden het leuk om het haar dat los blijft een beetje warrig te maken en haarspray op onze borstel te sprayen, door het haar te halen en dan gewoon een beetje te scrunchen met onze handen.

 

Op de blog van Nasty Gal vonden we de perfecte how-to om de knot de creëeren:

 

 

 

 

Bron, Bron

Deel dit artikel
Back to top