Fashion

Herkenbaar: zo gedragen wij ons tijdens het WK

Nu Oranje verzekerd is van de achtste finales, is de wedstrijd van het Nederlands elftal morgen tegen Chili een stuk minder spannend... of toch niet?  

De eerste wedstrijd tegen Spanje was een eitje, de overwinning op Australië ging minder soepel, maar toen Spanje het ook nog verprutste tegen Chili, viel er een last van onze schouders. Mooi, we zitten gebakken, denken wij vrouwen vooral. Mannen zitten waarschijnlijk nog steeds op het puntje van hun stoel morgenavond, terwijl wij een stuk meer ontspannen zijn. Uit onderzoek van Jillz blijkt het al dat 4 op de 10 vrouwen sowieso alles behalve de wedstrijd kijkt. Zal dit nu nog meer het geval zijn?

4 op de 10 vrouwen kijkt alles behalve de WK wedstrijd4 op de 10 vrouwen kijkt alles behalve de WK wedstrijd

Voor vrouwen is een WK-wedstrijd van het Nederlands elftal vooral een gezellig uitje. Ze krijgen nog niet eens de helft van de wedstrijd mee, omdat ze met andere dingen bezig zijn, zoals vriendinnen, social media en de knappe voetbalspelers op het veld (herkenbaar?).

Bekijk hier de video!
 
 
Jillz
Jillz Orange is een verfrissende sparkling appel cider met een volwassen smaak door het lichte bittertje van citrus fruit. Naast Jillz Orange (met toevoeging van sinaasappel- en citroensap) omvat het Jillz assortiment twee andere smaken: Jillz Regular en Jillz Red (met toevoeging van frambozen- en kersensap) en de alcoholvrije variant Jillz 0.0%. Volg Jillz via Facebook en de Jillz website.
Deel dit artikel
Back to top