Fashion

Hip Of Horror: De gewaagde jurk van Kendall Jenner

"Why do one slit when you can do TWO!?" vroeg Kendall haar volgers op Instagram toen ze haar Fausto Puglisi jurk droeg naar het MuchMusic event in Toronto. De meningen waren zeer verdeelt over Kendall's statement jurk. Spectaculaire high-fashion of gewoon fout?
 
De lange lichte crêpe jurk van Puglisi's FW-13 collectie met metalen embellishments en een paarse voering was al een statement op zichzelf en de kleur stond de jonge Kendall fantastisch. Niet één maar twee thigh-slits zijn al gedurfd, maar het bijzondere aan deze jurk is dat ze zo hoog opliepen waardoor het vlak wat Kendall 'beschermd' bijzonder gewaagd stond.
 
Kendall's haar droeg ze in haar signatuur stijl, glad en strak met een middenscheiding wat haar prachtig staat. Er werd niet veel gekeken naar haar accessoires, maar de gouden boxy clutch met gouden stiletto's waren een mooie touch bij de sieraden op haar jurk. De kleine gouden knopjes in haar oren accentueerde haar gouden oogschaduw en prachtige winged eyeliner met nude geglossde lippen. 
 
 
Deel dit artikel
Back to top