Fashion

Australië - Nederland: ben jij er klaar voor?

Na de overwinning op Spanje afgelopen vrijdag, bevinden we ons in één klap in WK-sferen. Wat een fijne wedstrijd was het en we kunnen dan ook niet wachten tot de volgende wedstrijd. Morgen nemen we het op tegen Australië, ben jij er klaar voor?

We geven het eerlijk toe, we moesten nog even inkomen de eerste minuten van de wedstrijd. Wij checkten nog even rustig Instagram, Facebook en Whatsapp. Maar na het eerste, nee wacht het tweede doelpunt van Nederland én het openen van een Jillz Orange zaten ook wij helemaal in het spel.

Australië - Nederland: ben jij er klaar voor?

Jillz deed onderzoek naar het gedrag van vrouwen vs. mannen tijdens het WK en wat blijkt? 4 op de 10 vrouwen kijkt alles behalve de wedstrijd, omdat ze met andere dingen bezig zijn. Vrouwen kunnen in afwachting rustig social media checken, terwijl mannen van nervositeit niets meer kunnen doen.

Australië - Nederland: ben jij er klaar voor?

Voor vrouwen is een WK-wedstrijd van het Nederlands elftal dus vooral een gezellig uitje. Zij hebben vooral oog voor de mannen op het veld (DUH!) en hopen dat de spelers hun shirt uittrekken na het maken van een doelpunt (eens!). Herkenbaar ladies? En waar gaan jullie woensdag de wedstrijd van Oranje tegen Australië kijken?

Wil je zien hoe mannen en vrouwen het WK beleven? Bekijk hieronder de video!
 
 

Jillz
Jillz Orange is een verfrissende sparkling appel cider met een volwassen smaak door het lichte bittertje van citrus fruit. Naast Jillz Orange (met toevoeging van sinaasappel- en citroensap) omvat het Jillz assortiment twee andere smaken: Jillz Regular en Jillz Red (met toevoeging van frambozen- en kersensap) en de alcoholvrije variant Jillz 0.0%. Volg Jillz via Facebook en de Jillz website.
Deel dit artikel
Back to top