Fashion

Q&A met actrice Eva van de Wijdeven

Eva van de Wijdeven - 29 jaar- Actrice

Eva van de Wijdeven is een van mijn favoriete chick's. Eva is stoer, lief, zelfverzekerd, getalenteerd en succesvol. Op het moment is zij bezig met de opnames van het tweede seizoen van de populaire serie, Celblok H en speelt zij binnekort in een theater stuk van Agnes van God naast Willeke van Ammelrooy en Noortje Herlaar. Wil je weten wat haar bezig houdt, inspireert en haar all time favo product is? Wij vroegen aan haar waar zij haar inspiratie vandaan haalt, wat haar fashion "faux pas" is en waar zij naar uitkijkt.

Wat heb je gisteren gedaan? 
Ik ben gisteren terug gekomen van een weekje vakantie in de zon. Ik heb lekker op het strand gelegen, ben de bergen in geweest en heb heerlijk gegeten en gezwommen.

En zo viert Eva dus heerlijk vakantie. Palmboom, zwembad, cocktail...wat wil je nog meer!
 
Waar kijk je naar uit?
Ik kijk enorm uit naar het komende halfjaar, waarin mijn agenda vol zit met super veel leuke projecten. De opnames van het tweede seizoen van Celblok H beginnen. Tegelijker tijd start ik met een theater-tour ven Agnes van God onder productie van Albert Verlinde entertainment. Samen met Willeke van Ammelrooy en Noortje Herlaar ga ik een voorstelling maken. Daarnaast speel ik hoogstwaarschijnlijk een rol in  een nieuwe film waar ik helaas nog niets over kan zeggen. Ik heb nu dus nog heel even tijd voor mijn vrienden en familie. Ik ben ook al veel aan het sporten ter voorbereiding van de drukke periode die komen gaat.
 

Eén van Eva's favoriete sportroutines is de Clubpower work-out van docent Monique Moos. 
 
Waar kan je niet zonder op de set, tijdens werk?
Ik kan niet zonder mijn ontbijt. Ontbijten is heel belangrijk voor me. Als er geen tijd is om 's ochtends te eten wordt ik vervelend. Ik ben graag fit en heb mijn energie nodig om goed te kunnen werken. 
 
Wie respecteer, bewonder jij in Nederland?
Presentatrice Eva Jinek vind ik een heel goed tv-persoon. Ik bewonder haar krachtige persoonlijkheid en haar lef. Zij weet waar ze het over heeft. 
 
In welke inspiratie-trip zit je nu?
Qua mode heb ik de wijde zwarte broek ontdekt, de zogeheten Palazzo pants. Ik heb er laatst twee gekocht. Eén van de twee heb ik bij Monki gekocht en deze draag ik het liefst iedere dag. Mijn hele kledingstijl is hierdoor aan het veranderen.
 
Laatst bezocht ik een tentoonstelling van Richard Mosse in het fotografiemuseum Foam. Hij exposeert een zeer inspirerende foto- en filmcollectie. Zijn kijk op de wereld en de manier waarop zijn werk visueel geprojecteerd werd, heeft veel indruk op mij gemaakt..

Hier draagt Eva haar favoriete broek, de wijde zwarte broek, oftewel de Palazzo... Love the look!
 
 
Petit Favori 10 korte vragen aan Eva van de Wijdeven
 
Faux pas:
Flatjes 
 
Guilty pleasure:
Profiterolles. Dat dessert met chocolade soesjes.
 
Favorite model:
Saskia de Brauw en Lara Stone. 
 
Favo product:
Mascara van Yves Saint Laurent. De crème Visionnary van Lancôme (deze heb ik nog niet, maar zou 'm wel willen)
 
Favo hang-out:
Haha, de komende periode is dit de sportschool......
 
Stijlicoon:
Ik heb geen favoriete stijlicoon. Ik raak wel geïnspireerd door Rihanna, Victoria Beckham , Ella Eyre en Kate Moss. Maar bijvoorbeeld ook door mijn goede vrienden; stylist Sonny Groo en fotograaf Wikkie Hermkens, zij adviseren mij altijd heel goed. Voor een casual look maar ook voor de premières waar ik heen ga, kan ik altijd voor een goed stijladvies bij hun terecht.

Eva samen met haar beste vriendje en stijladviseur, Wikkie Hermkens.
 
Best dressed:
De meningen over haar zijn verdeeld. Iedereen kan over haar zeggen wat ze willen, maar deze vrouw ziet er altijd spik en span uit: Jennifer Lopez.
 
Favorite track:
Kiesza met Hideaway .
 
Favorite drink:
Thee en op vakantie een Caiprinha cocktail. 
 
Meer weten van Eva? Volg Eva van de Wijdeven via Instagram hier.
 
Deel dit artikel
Back to top