Fashion

Veilig online shoppen met PayPal

Eindelijk! Je hebt die coole sneakers gevonden waar je al maanden naar op zoek was. Eén probleem: ze zijn niet in Nederland verkrijgbaar, maar alleen bij een Amerikaanse webshop. Lastig, want vaak heb je dan een creditcard nodig. Is het wel zo veilig om die gegevens op het internet in te voeren? 

Wij hebben dé oplossing, want met een PayPal rekening kun je gratis en veilig betalen in maar liefst 193 verschillende landen. Die coole zonnebril op E-bay, die mooie jurk van Asos en die gave slip-ons uit Amerika zijn voortaan dus binnen no-time van jou. Want invullen van betaal- en adresgegevens is overbodig als je in het bezit bent van een PayPal account. Je hoeft bij een betaling namelijk alleen nog maar je emailadres en wachtwoord in te vullen. Dat kan op je laptop of je tablet, en natuurlijk ook probleemloos op je mobiele telefoon. Des te meer tijd blijft er over om nóg meer leuke webshops af te struinen.

Naast het feit dat betalen met PayPal veilig is en je gegevens altijd privé blijven, beschermt PayPal je aankopen ook. Als je iets wat je hebt besteld dus niet ontvangt, krijg je het aankoopbedrag netjes terug.

Maak nu een account aan!

Denk je nog dat een PayPal account aanmaken veel gedoe is? Dan heb je het helemaal mis, want een rekening openen is juist super easy! Je hoeft alleen maar via je gegevens in te vullen en een bedrag van € 1 euro over te maken ter verificatie van je bankrekening (dit bedrag zal vervolgens op je PayPal rekening worden teruggestort). Vervolgens vul je je overige gegevens in en bevestig je de aanmelding.

Voortaan hoef je dus nooit meer je creditcard gegevens in te vullen of op zoek te gaan naar een e.dentifier of Random Reader. Hoe makkelijk is dat? Wij gaan in ieder geval de komende maanden op zoek naar gave webshops in het buitenland en nóg meer online shoppen. En als jij je nu registreert en ons volgt, maak jij de komende tijd kans op mega shoptegoeden die wij gaan weggeven!

 

Een account maak je aan in 3 simpele stappen:

paypal money2 fashionscene

Stap 1: Vul je naam en e-mail adres in.

Paypal money 2 fashionscene

Stap 2: Selecteer je bank.

Stap 3: Maak € 1 euro over naar PayPal ter verificatie van je bankrekening. Vervolgens vul je je overige gegevens in en rond je de aanmelding af.

Fashionscene gaat de komende maand testen of het makkelijk is om bijvoorbeeld in Azië of Australië te shoppen. En als jij de site goed in de gaten houdt, dan win jij straks wellicht een van de velen shoptegoeden die we via PayPal gaan weggeven! Yay! 

Dus maak nu snel een PayPal account aan en volg de komende weken onze ervaringen!

Deel dit artikel
Back to top