Beauty

Take The Day Off Cleansing Balm van Clinique

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo snel naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week. 

Iedere avond met make-up reinigers en wattenschijfjes in de weer om make-up te verwijderen? Tevergeefs? Dan moet je misschien de Take The Day Of Cleansing Balm van Clinique eens proberen. Want deze speciale balsem laat make-up als het ware van de huid smelten. 

De nieuwe make-up reiniger van Clinique heeft een unieke textuur: in het potje lijkt het een milde, boterachtige balsem, maar zodra je de balsem in de huid masseert, verandert het in een zachte reinigingsolie. En dat is nog niet alles. Als je de crème vervolgens van je gezicht afspoelt, transformeert-ie in een fijne, smeuïge emulsie. Wat overblijft? Een zachte en schone huid. Dikke lagen foundation zijn met deze Cleansing Balm zo verdwenen. Hard schrobben met een wattenschijfje, dat hoeft niet meer!

Clinique Take The Day Off Balm

Waar komt die zachte huid vandaan? Dat komt door de saffloerolie die aan de crème is toegevoegd. De olie houdt de vochtbalans van de huid op peil en verwijdert talg en de meest hardnekkige make-up. 

De Take The Day Off Cleansing Balm is verkrijgbaar voor 30 euro op www.clinique.nl en vanaf september ook bij DeBijenkorf.

Deel dit artikel
Back to top