Fashion

DIY: Céline inspired bag

Iedere keer als wij de jaloersmakende Céline Trio Messenger Bag om de arm bij een blogger of celebrity zien bungelen worden wij enorm hebberig. We need this bag! Het enige wat nog in de weg staat is de prijs van dit juweeltje. Voor de Trio Bag moet je namelijk al snel zo'n 1050 euro neerleggen.

Maar dat probleem is vanaf nu voorbij. Wij hebben namelijk een hele fijne Do It Yourself gevonden op de blog Freeseries. Met zo'n 30 euro én een beetje creativiteit is de Trio Bag van jou!

Wat heb je nodig?
-drie identieke kleine tasjes met rits
-nietmachine
-stoflijm
-tornmesje
-restjes stof
-naald en draad


Het lastige aan deze DIY is het vinden van drie dezelfde tasjes. De tasjes in het voorbeeld zijn van H&M en kosten € 9,95, maar ook dit tasje van Pieces is geschikt.

1. Haal de hengsels van de tasjes als deze vastzitten met clips. Doe de ritsen open en leg de tasjes op elkaar, met de ritsen naar dezelfde kant. Het is de bedoeling dat je straks de buitenste tasjes aan de middelste gaat vastmaken.

DIY Trio crossbody bag

2. Haal de voering aan beide kanten van de middelste tas los met een tornmesje. De zomen van de buitenste tasjes maak je alleen los aan de kanten die grenzen aan de middelste tas.

DIY trio bag

3. Niet de tasjes aan elkaar. Om ervoor te zorgen dat de tassen recht zitten kun je ze eerst vastmaken met veiligheidsspelden. Met een goede niettang moet deze stap vrij makkelijk gaan.

Celine trio bag do it yourself

4. Deze stap is optioneel: lijm kleine stukjes stof op de nietjes. Dit zorgt ervoor dat je jezelf niet kunt snijden als je in je tas op zoek gaat naar sleutels, je mobiel of andere prullaria. Laat de lijm minstens een paar uur drogen.

Celine inspired bag

5. Naai de voering weer dicht, zodat je tas er ook van de binnenkant netjes uitziet.

Celine inspired bag

6. Verwijder de clips van de buitenste tasjes, zodat de tas er strak uitziet.

Do it yourself celine bag 
7. Maak het hengsel weer vast aan de middelste clip en tadaaaa: jouw Céline inspired bag is klaar! Bekijk hieronder nog even de peperdure variant.

Bron

Bron

Deel dit artikel
Back to top