Beauty

Hip of Horror: De haarkleur van dit moment

In modeland kan het vaak niet gek, opvallend of vernieuwend genoeg zijn. Maar soms zijn er van die items of trends waar we toch onze twijfels over hebben. En die bespreken we maar al te graag in de Hip of Horror rubriek.

De afgelopen seizoenen hebben de kapsels van menig fashionista al heel wat transformaties doorgemaakt. Het begon met de dip-dye's en ombre's en dit liep over naar pastel tinten ala My Little Pony en neon strepen. 
 
De laatste tijd is er één specifieke tint die ons opvalt; een grijzige groene tint. De vale kleur is niet te vergelijken met de andere trends die we op haargebied hebben gespot. De rock 'n roll- punky look wordt al door meerdere sterren en bloggers overgenomen en we vinden het statement kapsel opvallend stoer. 
 
Een haartransformatie als deze heeft enorm effect op iemands look en we geloven dat het het mooiste is als een kledingkast hier en daar een beetje wordt aangepast met deze uitgesproken coupe. Een bloemenprint jurk, gestreepte sneakers, fringe tas en dit haar is hem misschien niet helemaal vergeleken met een minimalistische look. Denk: wit shirt, goede mom-jeans en dit kapsel. Of zwart jurkje, biker jack en deze look. Wat vinden jullie? Goede statement of complete misser?
 
De jonge Kylie Jenner heeft de kleur alleen halverwege haar haar aangebracht, als een dip-dye:
Een van onze favoriete Instagram sterren, Aureta is ook fan:
 
 
 
 
Talullah Willis (dochter van Demi Moore en Bruce Willis) heeft de afgelopen week ook een haartransformatie ondergaan:

 

Deel dit artikel
Back to top