Winnen

WIN: leren jasje van Goosecraft t.w.v. €300,-!

Leren jasjes... we kunnen er geen genoeg van krijgen. En terecht! Een goed leren jasje is een staple piece in jouw garderobe en daarom de moeite waard om in te investeren. Goosecraft maakt prachtige jasjes en vandaag geven wij er eentje naar keuze weg! Misschien wel aan jou! 

Dat wij fan zijn van Goosecraft mag duidelijk zijn. De jasjes van het merk zijn gemaakt van het zachtste leer en zijn elk seizoen weer compleet on trend. Ook dit seizoen zitten er weer een paar prachtige exemplaren tussen. Tess laat jou hieronder haar favorieten zien.

 

De webshop van Goosecraft zit bomvol met mooie leren jassen. Of je nu een strak biker jasje wilt, een oversized model of een prachtige trenchcoat zoals Tess op de eerste foto draagt, je vindt het allemaal bij Goosecraft.

 
Biker439 Grey €279,95                                                           Biker431 Army €229,95

 

 

Gallery001 Black €349,95                                                                  Trench Nude €399,95

WIN
Wij selecteerden alvast een paar favorieten voor je, maar zijn super enthousiast dat we een van jullie blij mogen maken met een jasje naar keuze (max. €299,95)! Dus neem alvast een kijkje op de site van Goosecraft, laat hieronder je gegevens achter en laat ons op Facebook onder de Goosecraft post weten welk model van Goosecraft jij graag zou willen winnen. De winnaar krijgt binnen een maand een persoonlijk berichtje van Tess. Good luck! 

Deel dit artikel
Back to top