Fashion

Rihanna vrijwel naakt bij CFDA Fashion Awards

The Council of Fashion Designers of America(CFDA) wordt de 'Oscars of Fashion' genoemd, omdat ieder jaar de meest prominente mode en accessoire designers worden erkend en jonge designers in de spotlight worden gezet. Bekende namen als Riccardo Tisci, Dries van Noten, Marc Jacobs en Phoebe Philo zijn onder andere designers die awards hebben ontvangen van het jaarlijkse evenement.

Dit jaar werd Rihanna benoemd tot Fashion Icon. Wat ons betreft een welverdiende titel gezien Rihanna's gedurfde, diverse en verfrissende looks. Rihanna koos ervoor om een gewaagde outfit te dragen, waarbij veel mensen niet wisten welke kant ze op moesten kijken. Met prachtige make-up, zorgvuldig gekozen sieraden en een glitterende doek om haar hoofd ziet RiRi er beeldschoon uit, maar blijft haar lichaam de focus.

Rihanna droeg een doorschijnende jurk met huidskleurige slip en een bontje die ze hier en daar omwikkelde. Nadat Rihanna van Instagram is geschopt om haar provocerende beelden van Vogue Brasil en Lui Magazine besloot de ster om eens en voor altijd te laten zien wie de 'baas' is.

Met de mesh trend van de afgelopen jaren hebben we al eerder sexy outfits op de rode loper gespot waarbij veel on show stond, maar deze look is wel erg in-your-face. Wij hadden het mooier en ook sexier gevonden als Rihanna voor een kleine bedekking hier en daar had gezorgd onder haar doorschijnende jurk.

 

Bron

Deel dit artikel
Back to top