Beauty

Unboxed: de nieuwe beautybox

Iedere maand valt de Beautybox op de mat bij Fashionscene en dat is altijd weer even spannend. Want welke zorvuldig uitgekozen producten kunnen we deze keer in de verrassingsbox verwachten? Wij unboxen voor jou de nieuwste beautybox!

De box van mei is weer een hele fijne, want hij staat volledig in het teken van de zomer. Hoewel de zomers in Nederland natuurlijk niet altijd even goed zijn - een stortbui zit in een klein hoekje - moet je volgens het Beautybox-team de zomer gewoon afdwingen. En dat doe je met de volgende fleurige producten:

Beauty UK - lipstick
Make-up mag deze zomer knallen! Weg dus met de smokey-eye palletjes en donkere lipsticks. Hello bright lips! Leg het accent op je lippen met deze felle, koraalroze kleur van Beauty UK. Deze zomerse lipstick hydrateert je lippen en geeft een mooie, glazende finish. 

Inglot - nagellak
Als er iets is dat deze zomer niet in jouw beautykastje mag ontbreken dan is het wel oranje nagellak. Want tijdens het WK moet iedere beauty addict natuurlijk wel voorzien zijn van perfect gelakte oranje nagels. Deze fijne nagellak van Inglot heeft een mooi goud/oranje glansje. 

IDC - bodylotion
De bodylotion van het buitenlandse huidverzorgingsmerk IDC heeft een heerlijke frisse citroengeur en is perfect te gebruiken in combinatie met de IDC showergel. De lotion heeft een hydraterende en kalmerende werking en is dus ook heel geschikt als after-sun na een dagje zonnen.

IDC - showergel
Een traktatie voor onder de douche: deze showergel van IDC heeft een heerlijk frisse geur en hij droogt de huid niet uit. Voor een goed begin van de dag. En hij is ook super makkelijk om mee te nemen op vakantie...

Golden Rose - bronzing powder
Met deze goed gepigmenteerde bronzing powder verdoezel je een winterhuidje in een handomdraai. Want ook als de zon even een weekje niet schijnt, of als je geen tijd hebt om van het zonnetje te genieten, heb jij toch een gezonde glow op je gezicht. Afdwingen die zomer!

Wordt ook abonnee op beautybox.nl.

Beautybox abonnee

Deel dit artikel
Back to top