Fashion

De perfecte selfie camera van Samsung

 
 
Het stijlvolle design en de eersteklas beeldkwaliteit maken van de NX mini Smart Camera een ‘must have’ voor wie graag gezien wordt en graag láát zien. Met de camera leg je alle bijzondere momenten tot in de fijnste details vast, waarna je die snel en eenvoudig via NFC en Wi-Fi deelt met je vrienden.
 
Sociale camera
Het door Samsung speciaal ontwikkelde Flip up and Touch Display maakt het device ideaal voor het maken van selfies! De NX mini is beschikbaar in vijf verschillende kleuren (wit, roze, mintgroen, bruin en zwart). Zo kun je de kleur kiezen die het beste bij je past. 
 
Fotografeer jezelf met een knipoog
De populariteit van de 'selfie' lijkt alleen maar groter te worden.Groepshots neem je met de slanke 9 mm breedbeeldlens vanaf een armlengte. Precies die flatterende pose aanhouden en tegelijk op de knop drukken voor een selfie kan wel eens tricky zijn, maar met de feature Wink shot is dat verleden tijd- als je een knip oog maakt of lacht maakt de camera binnen 2 seconden een foto. Handig!  
 
Tag & Go
Zoals alle Samsungs 2014 SMART camera’s heeft de NX mini geavanceerde Wi-Fi en NFC aan boord, wat het eenvoudig maakt om beelden te delen. Met Tag & Go link je de camera aan NFC-enabled devices, zoals smartphones of tablets, door ze simpelweg tegen elkaar aan te houden. 
 

 

Zo probeerde wij de selfie camera en er passen heel wat mensen in één beeld met hoge kwaliteit. Hier met top blogster Linda Tol bijvoorbeeld tijdens de Samsung workshop. Love it!

 
De Samsung NX mini is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs vanaf € 399,-. Hierbij wordt de 9 mm F3.5 ED lens meegeleverd.  
Deel dit artikel
Back to top