Beauty

De body care line van Marie-Stella-Maris

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo snel naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week. 

Marie-Stella-Maris, bekend van het natuurlijke mineraalwater, lanceerde onlangs een care-lijn, met heerlijke skin, body, hair en home en travel producten. Wij zijn helemaal fan van de body care lijn, die we jullie zeker niet willen onthouden.

De care-producten van Marie-Stella-Maris bevatten voornamelijk natuurlijke ingrediënten, als kokosolie, geranium, lavendel, rozemarijn, zoete amandelolie en citroengras. De body care lijn bestaat uit een liquid soap, een hand cream, shea butter, body lotion, deo spray, body butter, foot cream, hand soap, body scrub en een body oil, die voor zowel mannen als vrouwen geschikt zijn. De producten ruiken niet alleen heel lekker, ze zien er ook nog eens heel stijlvol uit. En nog een fijne bijkomstigheid: net als bij het mineraalwater geldt dat er bij elke aankoop een vast bedrag wordt afgedragen om schoondrinkwaterprojecten te realiseren.

De body oil beschermt de droge huid en zorgt voor meer elasticiteit. De olie absorbeert snel en na het aanbrengen voelt je huid zijdezacht aan. Hij is verkrijgbaar in vier verschillende geuren: Comme Lavande, Rose Promesse, Poivre Noir Fraîche en Lemon Notes.

De liquid soap kun je gebruiken voor je handen en je lichaam en is gemaakt van essentiele oliën met een verzorgende werking. De zeep laat een schone, zachte huid achter met een vleugje lavendel of één van de zes andere geuren.

Deze heerlijke hangemaakte soap bars zijn verkrijgbaar in vier verschillende geuren voor € 12 per stuk. De Marie-Stella-Maris liquid soap kost €19 (240 ml) en de Body oil is verkrijgbaar voor €19 (30 ml). De producten zijn te koop via de website, maar je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen in de Marie-Stella-Maris archives winkel aan de Keizersgracht 357 in Amsterdam.

Deel dit artikel
Back to top