Fashion

Dit zijn Mulberry's 'betaalbare' tassen

In april kondigde het modehuis aan dat er in de toekomst meer betaalbare Mulberry tassen op de markt zouden komen. En nu is het zover. Mulberry lanceerde de Tessie Line, een lijn van tassen tussen de 500 en 700 pond. Oke, je moet er nog steeds even voor sparen, maar de Mulberry droom komt zo wel een stapje dichterbij. 

De Tessie lijn bestaat uit tijdloze, super praktische tassen die ons doen denken aan de originele leren Mulberry tassen uit de jaren zeventig. De lijn bestaat uit vier verschillende modellen: een satchel, een tote bag, een hobo en een clutch. De satchel is er zowel in een mini-versie als een normale uitvoering. En natuurlijk is er ook een high-end versie van de Tessie: een satchel en clutch met krokodillen effect in Midnight Blue. Wij denken dat deze lijn binnen no-time is uitverkocht. Voor welke kleur ga jij?

De Mulberry Tessie Tote is verkrijgbaar voor  595 pond in Poppy Red, Oblood, Black en Oak.

De Tessie Satchel is verkrijgbaar voor 595 pond in Poppy Red, Oxblood, Black en Oak. Hij is er ook in een kleinere uitvoering, waarvoor je 495 pond betaalt.

De Tessie Hobo kost 695 pond en is er ook in Poppy red, Oxblood, Black en Oak.

Mulberry Tessie Clutch

Tot slot de pronkstukken uit de collectie: de Tessie Croc Clutch in Stripe Suede Midnight Blue (595 pond) en de Tessie Satchel in Stripe Suede Midnight Blue (795 pond). Zien we hier een nieuwe It-bag?

Bron

Deel dit artikel
Back to top