Fashion

New & Improved: Foot Locker

Het historische pand van Foot locker in de Kalverstraat is volledig gerenoveerd en huist nu, op meer dan 300m2 verdeeld over twee verdiepingen, honderden sneakers, apparel en accessoires. Ook bevindt zich op de 1ste verdieping het exclusieve in-store concept 'House of Hoops'. 
 
Sneaker Walhalla
De vernieuwde Foot locker is een waar shopping walhalla, met een paar sneakers voor man en vrouw met iedere stijl. Bij de opening waren BN'ers zoals Valerio van de partij, die meededen aan de campagne van Foot locker en TV zender Xite, waarbij ze elke dag één paar sneakers weggaven. Elke dag liepen bekende artiesten als boyband B-Brave door Amsterdam met een sneaker in hun rechterzak. Door middel van clues die door diverse bloggers werden gegeven konden Twitter volgers achterhalen waar de artiest zich bevond en zo een paar sneakers winnen en ook nog twee paar voor vrienden. Ook jij kan nog meedoen!
 
Gratis sneakers
Afgelopen zaterdag opende Foot locker de deuren voor het grote publiek, maar niet zonder eerst nog een paar sneakers weg te geven.
Iedereen die tussen 8:30 en 9:30 uur op witte sokken naar de store kwam maakte kans op gratis sneakers. Dit resulteerde in meer dan 100 sneaker liefhebbers die op hun witte sokken in de Kalverstraat stonden. Ook jij kan een paar sneakers winnen met #findtherightsneaker.
 
 #findtherightsneaker
In heel Nederland kunnen mensen in een winkel van Foot locker een foto nemen van zichzelf met hun favoriete sneaker. Deze sneakerselfie moet vervolgens op Instagram of Twitter worden geplaatst met #findtherightsneaker en @footlockereurope. De leukste foto van de dag wint zijn of haar paar sneakers. De campagne loopt van 17 t/m 23 mei.
 
 
 
 
 
 
 
 
Foot Locker Flagship Store | Kalverstraat 100 | Amsterdam  
 
fotograaf: ACEPHOTO AMSTERDAM 
Deel dit artikel
Back to top