Fashion

Grace Coddington van Instagram gekickt na eerste post

Grace Coddington is sinds vorige week eindelijk ook op Instagram te vinden, maar de pret was van korte duur. Nadat de roodharige creative director van de Amerikaanse Vogue haar eerste post plaatste, werd haar account geblokkeerd. En nu is ze terug!

Grace plaatste een 'naakte zelfportret' van zichzelf om haar Paddle8 veiling te promoten. Ze heeft een aantal naakte foto's en kunstwerken verzameld om te verkopen via de veiling en de opbrengst gaat naar een goed doel. Onderstaande afbeelding plaatste ze met de tekst: 'Self portrait. For more naked people, visit http://paddle8.com/auctions/noclothes before it ends May 16'. 

Grace Coddington van Instagram gekickt na eerste post

In tegenstelling tot Rihanna, die van Instagram werd gekickt vanwege het herhaaldelijk plaatsen van naakte beelden, ging het bij Grace om een illustratie en Instagram heeft laten weten 'ook wel eens een fout te maken'. Grace reageerde sportief en plaatste onderstaande illustratie van haar katten als haar tweede post met de humoristische tekst: 'Good grief Pumpkin, Mother drew a nude selfie for her very first Instagram. No wonder they shut her down......she is much fatter than that.'

Grace Coddington van Instagram gekickt na eerste post

Deel dit artikel
Back to top