Beauty

Lancaster's Skin Therapy duo

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo snel naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outift is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week. 

Wie wil er nou geen mooie huid? Daar is wel wat voor nodig, want een stralend velletje krijg je natuurlijk niet zomaar. Stof en vuiltjes in de lucht en make-up kunnen je poriën doen verstoppen, waardoor de conditie van je gezicht achteruit gaat. Dagelijkse reiniging van je gezicht is dus onvermijdelijk. Gelukkig heeft Lancaster twee heerlijke Skin Therapy producten aan de Cleansing Rituals toegevoegd.

Door je huid 's ochtends en 's avonds te reinigen verwijder je make-up, vuil-, talg- en transpiratierestjes. Daardoor worden je serum, dag-, nacht- en oogcrème beter opgenomen en kunnen zij sneller hun werk doen. Het nieuwe Skin Therapy duo van Lancaster verwijdert niet alleen make-up en vuildeeltjes, maar deblokeert ook verstopte poriën en wast gifstoffen weg.

Skin Therapy Detoxifying Cleansing Foam
De Cleansing Foam is de eerste stap in het Skin Therapy reinigingsproces. De frisse reinigingsschuim lost make-up en onzuiverheden op en verwijdert alle sporen van vervuiling. Na het reinigen is je huid schoon en heb je een heldere en egale teint.

Lancaster Skin Therapy Cleansing foam

Skin Therapy Detoxifying Perfecting Toner
Na het gebruiken van de Cleansing Foam is de Perfecting Toner aan de beurt. Deze kalmerende gezichtlotion breng je aan op een watje en dep je vervolgens op je gezicht. Deze toner hydrateert de huid en verwijdert dode huidcellen aan het oppervlak. Het resultaat: een zachte en soepele huid die klaar is voor de dagelijkse nacht- of dagverzorging.

Lancaster Skin Therapy Perfecting Toner

Lancaster Skin Therapy Detoxifying Cleansing Foam en de Detoxifying Perfecting Toner zijn beide verkrijgbaar voor € 21,06 (150 ml) bij de geautoriseerde Lancaster parfumerieën en warenhuizen. 

Deel dit artikel
Back to top