Fashion

Lookbook: Primark's Festival Collectie

Coachella heeft het festivalseizoen aangekondigd en nu kunnen we de komende maanden genieten van veel buiten feestjes in het zonnige klimaat. De mode hierbij is zeker een pluspunt, heerlijk luchtige kleding waarbij je met één goed item een outfit al gemaakt hebt één van de vele voordelen van het komende seizoen. 
 
De festival modetrends zijn een categorie op zichzelf en de meest populaire stijlen blijven bohemian grungy en hippie-geïnspireerd. Ook Primark heeft deze trends voor fijne prijzen opgepikt. Van clashing prints, gerafelde denim items en golvende midi jurken met floppy hoeden ben je met Primark klaar voor feestjes de hele zomer lang.
 
Primark heeft ieder item wat wij op een festival willen aantreffen in hun collectie; zijden kimono jasjes, stijlvolle maxi-jurken, bewerkte bucketbags en rugzakken, crop tops, sandaaltjes en cut-out boots is alles wat je nodig hebt om modebewust mee te feesten bij ieder event. De items zijn makkelijk te combineren en ook perfect om een leuke day-to-night look te creëren. 
 
Stel je wishlist maar alvast samen, want de collectie is vanaf nu verkrijgbaar in de Primark winkels in Hoofddorp, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Almere, Zoetermeer en Zaandam.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Deel dit artikel
Back to top