Fashion

What's in Store?: Het Kaufhaus

Elke week duikt Fashionscene een kledingwinkel in om je een sneak peek te geven van de trends en nieuwste collecties. Naast het showen van de kledingrekken, nemen we natuurlijk ook volop foto's van het interieur, de paspoppen en losse items die je móet hebben!

Zelfs voor mensen die geen tweedehands liefhebbers zijn, is Het Kaufhaus een heerlijke vintage winkel. De shop heeft een compleet andere feel dan de vintage winkels waar we aan denken als we koopjes willen jagen. De winkel is clean, georganiseerd met zorgvuldig geselecteerde items, die ook nog eens op kleur hangen.

Tijdloos
Het Kaufhaus weet zich te onderscheiden van hun concurrentie: "bij ons geen bombastische jurken of overdadige schouderpads, maar fijne snits, pure scheerwol en mooie prints! Wij zijn fan van tijdloze, draagbare tweedehands kleding die we je ook nog eens met liefde voor een klein prijsje verkopen. Naast een goede, basic kledingcollectie bestaat het assortiment uit unieke, betaalbare meubels en interieuraccessoires."

Theetje drinken & Rondneuzen
Wat bijzonder is aan Het Kaufhaus is dat je echt twee keer moet checken of het wel een tweedehands winkel is. De verzameling van vintage items is zo goed gekozen dat het bijna als een collectie van verschillende merken over kan komen. Het Kaufhaus heeft alles wat leuk is aan vintage winkels gehouden; een relaxte sfeer waar je rustig een theetje kan drinken, terwijl je rondsnuffelt en items die zó goed geprijsd zijn dat de medewerkster toch nog even twee keer checkt of de prijs wel klopt.

Kaufhausers
Na de waanzinnig succesvolle pop-up van Het Kaufhaus op de Westerstraat was al duidelijk dat hun concept een gat in de markt was. Die-hard Kaufhausers zijn dan ook blij dat er nu eindelijk winkels in de Pijp en in Utrecht zijn geopend begin van het jaar.

 

 

 
 
Eerste Sweelinckstraat 21-BG, Amsterdam
Openingstijden Amsterdam
Maandag: 13:00 - 18:00
Di - Za: 10.00 - 18.00
Zondag: 12:00 - 17:00
 
Achter Clarenburg 32, Utrecht
Openingstijden Utrecht
Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag, woensdag: 10.00 - 18.00
Donderdag: 10.00 - 21.00
Vrijdag, zaterdag: 10.00 - 18.00
Zondag: 12:00 - 17:00
Deel dit artikel
Back to top