Fashion

Zo krijg je de beste vakantie deals

Zit jij er ook aan te denken om een weekendje weg te gaan? Of lekker op vakantie deze zomer? Met alle verschillende vakantie reizen en korting acties die we zien langskomen is het soms moeilijk om te filteren welke vlucht, bestemming en attractie de beste deals voor jou zijn. Wij hebben Max ontmoet en hij kan je helpen om jou ultieme avontuur goed te plannen voor de beste prijzen. 

Als je op vakantie gaat of een paar daagjes lekker shoppen in een andere stad wil je het gedoe van plannen er liever niet bij hebben. Het internet afstruinen om zeker te weten dat je de beste deal hebt gevonden is geen pretje en gowithMax is een manier om geen stress toe te voegen aan al het leuke wat op reis gaan te bieden heeft.

GowithMax is een online concept waar je je gratis aan kan melden om te genieten van producten en diensten op het geboed van travel, leisure en lifestyle. Nadat je je registreert behoor je tot de innercircle van Max en krijg je toegang tot exclusieve aanbiedingen. Max kan je precies vertellen waar je naar toe moet en waar er leuke dingen gebeuren. 

 
GowithMax levert producten en services in 5 categorieen. 
1. funwithMax: concert kaartjes, dagjes weg, uitjes, musea, pretparken
2. relaxwithMax: beauty, sauna, wellness aanbiedingen
3. staywithMax: hotel, bungalow en huisjes huren
4. travelwithMax: reispakketten, vliegtickets
5. shopwithMax: leisure/lifestyle artikelen
 
 
Leer Max ook kennen op gowithMax.nl en geniet van alles wat Max te bieden heeft. 
 
 
 
Deel dit artikel
Back to top